Rejser fra Stockholm til Visby

Planlæg din tur fra Stockholm til Visby i bus, færge, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Stockholm til Visby i fly, færge, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Stockholm
Visby
  • Få priser
2
Stockholm
Oskarshamn
Visby
  • Få priser

Rejse Stockholm Visby

Transportformerfly, færge, bus
afstand189 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra Stockholm til Visby?

Vi tilbyder 2 ruter i bus, færge, flyat forberede din Stockholm Visby tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (bus, færge, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Stockholm Visby ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Stockholm og Visby på et kort samt ruten Stockholm Visby og de forskellige forbindelsespunkter (Visby Lufthavn, Visby Ferry Terminal, Stockholm Bus Station, Karolinska institutet Bus Station, Arlanda Lufthavn, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Visby

Alle transportformer Stockholm Visby

For en tur fra Stockholm (Sverige) til Visby (Sverige) med en afstand på 189 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, færge og/eller bus, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly Stockholm> Visby bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut Stockholm ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Arlanda fjernbetjening ARN 37 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Visby (Visby Lufthavn, IATA kode: VBY) drives af SAS - Scandinavian Airlines, Yuzmashavia eller Golden Air.
Der er ingen direkte overgang til Stockholm Visby, så du bliver nødt til at bruge andre midler (bus) at kombinere med færgen for at færdiggøre havkrydsningen Oskarshamn-Visby.
Du vil starte i Oskarshamn havn på 0.6 km de Oskarshamn ombord på et Destination Gotland skib. Båden vil dock i Visby Port på 1.2 km fra Visby. Vi råder dig til at ankomme til Oskarshamn Havn for at gå om bord en til to timer før den angivne tid på din reservation.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Stockholm Visby kun med bus, er der andre transportformer (færge) som vil afslutte rejsen Stockholm-Oskarshamn.
Du vil bordlægge en bus til Stockholm. Bussen vil slippe dig af i Oskarshamn busstation (0.2 km fra Oskarshamn, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Stockholm busstation (ved 0.5 km de Stockholm) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Oskarshamn.

Hvilke transportører skal der rejse mellem Stockholm og Visby?

Flyselskaber
SAS - Scandinavian Airlines laver en flyvning afgår fra Arlanda ARN Lufthavn, der ligger 37 km fra Stockholm til Visby (ankomst til Visby VBY Lufthavn)
Yuzmashavia sikrer en rotation fra Arlanda ARN Lufthavn (beliggende på 37 km fra Stockholm Center, Sverige) til Visby (betjener Visby VBY Lufthavn)
Golden Air driver flyvningen afgår fra Bromma BMA Lufthavn, der ligger 7.6 km fra Stockholm til Visby (ankomst til Visby VBY Lufthavn)
Busvirksomheder
Busoperatør Swebus yder busforbindelse fra Stockholm Bus Terminal i Stockholm og Oskarshamn busstation Bus Terminal ( Sverige)
Rederier
Bådene fra Destination Gotland giver den maritime forbindelse mellem havnen i Oskarshamn og Visby (Visby i 1.2 km af byen)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)