Rejser fra Sundsvall til Helsingborg

Planlæg din tur fra Sundsvall til Helsingborg i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra Sundsvall til Helsingborg i fly, tog, bus

  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
Sundsvall
Göteborg
Helsingborg
/
  • Få priser

Rejse Sundsvall Helsingborg

Transportformerfly, bus, tog
afstand752 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Sundsvall til Helsingborg?

Vi tilbyder 1 ruter i tog, bus, flyat forberede din Sundsvall Helsingborg tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Sundsvall Helsingborg ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Sundsvall og Helsingborg på et kort samt ruten Sundsvall Helsingborg og de forskellige forbindelsespunkter (Helsingborg Centralstation Bus Station, Sundsvall/Harnosand Lufthavn, Sundsvall Centralstation Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Helsingborg

Alle transportformer Sundsvall Helsingborg

For en tur fra Sundsvall (Sverige) til Helsingborg (Sverige) med en afstand på 752 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Sundsvall Helsingborg kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Göteborg-Helsingborg.
Du vil bordlægge en bus til Göteborg. Bussen vil slippe dig af i Helsingborg Centralstation (0.3 km fra Helsingborg, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Liseberg station busstation (ved 0.5 km de Göteborg) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Helsingborg.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Sundsvall til Helsingborg uden forandring. Du kan tage togetSundsvall-Göteborg og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Göteborg forlader fra Sundsvall Centralstation banegård i Sundsvall. Ankomst til Göteborg vil være på Göteborg Centralstation Station (1.5 km fra centrum).
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Helsingborg fra Sundsvall. Du kan tage flyvningenSundsvall-Göteborg så gør resten af ​​turen i bus.
Afslut Sundsvall ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Sundsvall/Harnosand fjernbetjening SDL 17 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Göteborg (Landvetter Lufthavn, IATA kode: GOT) drives af NextJet.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)