Rejser fra Sundsvall til Karlstad

Planlæg din tur fra Sundsvall til Karlstad i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra Sundsvall til Karlstad i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Sundsvall
Karlstad
  • Få priser
2
Sundsvall
Stockholm
Karlstad
/
/
  • Få priser
3
Sundsvall
Skovde
Karlstad
  • Få priser

Rejse Sundsvall Karlstad

Transportformerfly, bus, tog
afstand393 km
Direkte linjeIngen

Hvordan er det muligt at gå fra Sundsvall til Karlstad ?

Du har valgt Karlstad som destination for din næste ferie eller weekend, men du ved ikke, hvordan du kommer derfra Sundsvall og hvordan man finder det bedste Sundsvall til Karlstad transport tilbud? Gennemse flere websteder for at få en enkel information og booke din rejse er altid meget trættende.

Takket være din multimodale søgemaskine Vivanoda finder du på det samme sted alle priser til busser, tog og flyrejser at komme til Karlstad. Udfyld datoen for din rejse til Karlstad og Vivanoda viser alle transporttilbud. Sorteringsmuligheder og filtre er til din rådighed for at forbedre din søgning.

Du bruger hovedsageligt tog, flyrejser og busser af SJ, FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air at nå Karlstad.

Alle transportformer Sundsvall Karlstad

For en tur fra Sundsvall (Sverige) til Karlstad (Sverige) med en afstand på 393 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Sundsvall til Karlstad med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Sundsvall-Hallsberg og Hallsberg-Karlstad så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ til Hallsberg forlader fra Sundsvall Centralstation banegård i Sundsvall. Ankomst til Hallsberg vil være på Hallsberg station Station (0.1 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Hallsberg, hvor toget , der drives af SJ, forlader Karlstad.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Sundsvall Karlstad kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Stockholm-Karlstad.
Du vil bordlægge en bus til Stockholm. Bussen vil slippe dig af i Karlstad busstation (0.6 km fra Karlstad, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Stockholm busstation (ved 0.5 km de Stockholm) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Karlstad.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Karlstad fra Sundsvall. Du kan tage flyvningenSundsvall-Stockholm så gør resten af ​​turen i bus.
Afslut Sundsvall ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Sundsvall/Harnosand fjernbetjening SDL 17 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Arlanda Lufthavn, IATA kode: ARN) drives af Golden Air eller SAS - Scandinavian Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)