Rejser fra Sundsvall til Linköping

Planlæg din tur fra Sundsvall til Linköping i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Sundsvall til Linköping i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Sundsvall
Stockholm
Linköping
/
/
  • Få priser
2
Sundsvall
Linköping
  • Få priser

Rejse Sundsvall Linköping

Transportformerfly, bus, tog
afstand451 km
Direkte linjeIngen

Hvordan er det muligt at gå fra Sundsvall til Linköping ?

Du planlægger en tur fra Sundsvall til Linköping og som mange rejsende leder du efter den bedste og billigste transportform til at rejse mellem Sundsvall Linköping? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Takket være din multimodale søgemaskine Vivanoda finder du på det samme sted alle priser til busser, tog og flyrejser at komme til Linköping. Udfyld datoen for din rejse til Linköping og Vivanoda viser alle transporttilbud. For at finjustere din søgning i henhold til dine præferencer skal du bruge de tilgængelige filtre og sorteringsindstillinger.

For at nå din destination fra Sundsvall, vil du rejse med SJ, FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines, NettBuss, Bus4You, Snälltåget eller Golden Air ved busser, tog eller flyrejser.

Alle transportformer Sundsvall Linköping

For en tur fra Sundsvall (Sverige) til Linköping (Sverige) med en afstand på 451 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Sundsvall til Linköping med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Sundsvall-Stockholm og Stockholm-Linköping så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ til Stockholm forlader fra Sundsvall Centralstation banegård i Sundsvall. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Stockholm, hvor toget , der drives af Snälltåget eller SJ, forlader Linköping.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Sundsvall Linköping kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Stockholm-Linköping.
Du vil bordlægge en bus til Stockholm. Bussen vil slippe dig af i Linköping Fjärrbussterminal (0.6 km fra Linköping, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Stockholm busstation (ved 0.5 km de Stockholm) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Linköping.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Linköping fra Sundsvall. Du kan tage flyvningenSundsvall-Stockholm så gør resten af ​​turen i bus.
Afslut Sundsvall ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Sundsvall/Harnosand fjernbetjening SDL 17 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Arlanda Lufthavn, IATA kode: ARN) drives af Golden Air eller SAS - Scandinavian Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)