Anbefalet rute
Umeå
Rejs direkte til Gävle med tog
Gävle
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs med tog til Ornskoldsvik
Ornskoldsvik
Rejs med tog til Gävle
Gävle
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Gävle?

Planlægger du at rejse til Gävle fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Gävle på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Gävle, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ eller Norrtåg) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Gävle på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Gävle-rejse.

På din rejse fra Umeå til Gävle har du flere transportmuligheder

Togbillet Umeå Gävle

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Gävle-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Gävle, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Gävle

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Gävle
Sverige
Afstand
386 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Umeå Gävle billetter
Søg efter overnatning i Gävle
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Gävle med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Gävle med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Gävle, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ eller Norrtåg for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Gävle med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Gävle?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Ankomststationer i Gävle

Gävle Centralstation
Kort
Søg efter Umeå Gävle billetter
Søg efter overnatning i Gävle

Tog Umeå Gävle

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Umeå til Gävle. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Umeå og Gävle.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Umeå til Gävle afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Gävle er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Umeå til Gävle mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Umeå til Gävle

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Umeå Gävle
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt