Anbefalet rute
Umeå
Rejs direkte til Göteborg med fly, tog
Göteborg
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs med tog til Sundsvall
Sundsvall
Rejs med tog, fly til Göteborg
Göteborg
Se priser
Umeå
Rejs med tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus, tog til Göteborg
Göteborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Göteborg?

Planlægger du at rejse til Göteborg fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Göteborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Göteborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Norrtåg, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Göteborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Göteborg-rejse.

På din rejse fra Umeå til Göteborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Umeå til Göteborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Umeå til Göteborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Umeå Göteborg

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Göteborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Umeå Göteborg

Mange flyvninger forbinder Umeå til Göteborg hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Göteborg på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Göteborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Göteborg

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Göteborg
Sverige
Afstand
815 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly og tog
Søg efter Umeå Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Göteborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Göteborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Göteborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Norrtåg, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Göteborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Umeå og Göteborg

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Umeå til Göteborg?
Hastighed Tog fra Umeå til Göteborg er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Umeå-Göteborg-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Umeå til Göteborg?
Hastighed At flyve mellem Umeå og Göteborg er den hurtigste måde at rejse de 815 km mellem Umeå og Göteborg på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Göteborg er ofte nødt til at ankomme tidligt til Umeå lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Umeå til Göteborg?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Umeå og Göteborg, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Umeå og Göteborg kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Göteborg?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Afgangslufthavne i Umeå

Umea
Kort

Göteborg ankomst busstationer

Gothenburg
Kort
Göteborg Nils Ericsonterminal
Kort
Liseberg station
Kort
Landvetter flygplats
Kort

Ankomststationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Göteborg

Landvetter
Kort
Søg efter Umeå Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg

Bus Umeå Göteborg

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Umeå-Göteborg bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Umeå-Göteborg varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Umeå til Göteborg på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Umeå og Göteborg varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Göteborg på din rejsedato.

Busselskaber Umeå Göteborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Umeå Göteborg

Tog Umeå Göteborg

Togene mellem Umeå og Göteborg er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Togbilletter fra Umeå til Göteborg kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Umeå til Göteborg. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Umeå til Göteborg

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Umeå Göteborg

Flyrejser Umeå Göteborg

Flyselskaber Umeå Göteborg

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
NextJet
NextJet
Søg efter flybilletter Umeå Göteborg
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt