Rejser fra Umeå til Helsingborg

Planlæg din tur fra Umeå til Helsingborg i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Umeå til Helsingborg i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Umeå
Göteborg
Helsingborg
/
  • Få priser
2
Umeå
Stockholm
Helsingborg
/
  • Få priser

Rejse Umeå Helsingborg

Transportformerfly, bus, tog
afstand961 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Umeå til Helsingborg?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, bus, flyat forberede din Umeå Helsingborg tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Umeå Helsingborg ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Umeå og Helsingborg på et kort samt ruten Umeå Helsingborg og de forskellige forbindelsespunkter (Helsingborg Centralstation Bus Station, Umea Lufthavn, Umeå Centralstation Station, Umeå Östra station Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Helsingborg

Alle transportformer Umeå Helsingborg

For en tur fra Umeå (Sverige) til Helsingborg (Sverige) med en afstand på 961 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Umeå Helsingborg kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Stockholm-Helsingborg.
Du vil bordlægge en bus til Stockholm. Bussen vil slippe dig af i Helsingborg Centralstation (0.3 km fra Helsingborg, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Stockholm busstation (ved 0.5 km de Stockholm) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Helsingborg.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Umeå til Helsingborg uden forandring. Du kan tage togetUmeå-Stockholm og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Stockholm forlader fra Umeå Centralstation banegård i Umeå. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Helsingborg fra Umeå. Du kan tage flyvningenUmeå-Stockholm så gør resten af ​​turen i bus.
Afslut Umeå ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Umea fjernbetjening UME 4.2 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Arlanda Lufthavn, IATA kode: ARN) drives af Malmo Aviation eller Norwegian Air Shuttle.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)