Anbefalet rute
Umeå
Rejs med fly, tog til Göteborg
Göteborg
Rejs med bus til Helsingborg
Helsingborg
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs med fly, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus til Helsingborg
Helsingborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Helsingborg?

Planlægger du at rejse til Helsingborg fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Helsingborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Helsingborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Helsingborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Helsingborg-rejse.

På din rejse fra Umeå til Helsingborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Umeå til Helsingborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Umeå til Helsingborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Umeå Helsingborg

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Helsingborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Umeå Helsingborg

Mange flyvninger forbinder Umeå til Helsingborg hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Helsingborg på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Helsingborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Helsingborg

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Helsingborg
Sverige
Afstand
961 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Umeå Helsingborg billetter
Søg efter overnatning i Helsingborg
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Helsingborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Helsingborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Helsingborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Helsingborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Umeå og Helsingborg

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Umeå til Helsingborg?
Hastighed Tog fra Umeå til Helsingborg er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Fleksibilitet Umeå Helsingborg-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Umeå til Helsingborg?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Umeå og Helsingborg, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Rejsetid Busser fra Umeå til Helsingborg er normalt meget langsommere end tog til Helsingborg for at tilbagelægge den 961 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Umeå til Helsingborg?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Umeå til Helsingborg, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Helsingborg er ofte nødt til at ankomme tidligt til Umeå lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Helsingborg?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Afgangslufthavne i Umeå

Umea
Kort

Helsingborg ankomst busstationer

Helsingborg Centralstation
Kort
Søg efter Umeå Helsingborg billetter
Søg efter overnatning i Helsingborg

Bus Umeå Helsingborg

Varigheden af busrejsen mellem Umeå og Helsingborg varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Helsingborg på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Umeå-Helsingborg varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Umeå til Helsingborg på Vivanoda.

De fleste busser mellem Umeå og Helsingborg er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Busselskaber Umeå Helsingborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Umeå Helsingborg

Tog Umeå Helsingborg

Det anbefales at bestille din togbillet fra Umeå til Helsingborg mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togbilletter fra Umeå til Helsingborg kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Umeå til Helsingborg. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Umeå og Helsingborg.

Togvirksomheder fra Umeå til Helsingborg

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Umeå Helsingborg

Flyrejser Umeå Helsingborg

Flyselskaber Umeå Helsingborg

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Umeå Helsingborg
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt