Anbefalet rute
Umeå
Rejs direkte til Jonkoping med fly, tog
Jonkoping
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs med fly, tog til Göteborg
Göteborg
Rejs med bus til Jonkoping
Jonkoping
Se priser
Umeå
Rejs med tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus, fly, tog til Jonkoping
Jonkoping
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Jonkoping?

Planlægger du at rejse til Jonkoping fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Jonkoping på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Jonkoping, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Avies) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Jonkoping på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Jonkoping-rejse.

På din rejse fra Umeå til Jonkoping har du flere transportmuligheder

Bus fra Umeå til Jonkoping

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Umeå til Jonkoping, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Umeå Jonkoping

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Jonkoping-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Umeå Jonkoping

Mange flyvninger forbinder Umeå til Jonkoping hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Jonkoping på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Jonkoping, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Jonkoping

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Jonkoping
Sverige
Afstand
749 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Umeå Jonkoping billetter
Søg efter overnatning i Jonkoping
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Jonkoping med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Jonkoping med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Jonkoping, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Avies for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Jonkoping med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Umeå og Jonkoping

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Umeå til Jonkoping?
Komfort Togene mellem Umeå og Jonkoping tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Omkostninger Umeå-Jonkoping-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Umeå til Jonkoping?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Umeå og Jonkoping, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Umeå og Jonkoping kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Umeå til Jonkoping?
Hastighed At flyve mellem Umeå og Jonkoping er den hurtigste måde at rejse de 749 km mellem Umeå og Jonkoping på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Jonkoping er ofte nødt til at ankomme tidligt til Umeå lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Jonkoping?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Afgangslufthavne i Umeå

Umea
Kort

Jonkoping ankomst busstationer

Jönköping Centralstation
Kort

Ankomststationer i Jonkoping

Jönköping Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Jonkoping

Axamo
Kort
Søg efter Umeå Jonkoping billetter
Søg efter overnatning i Jonkoping

Bus Umeå Jonkoping

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Umeå-Jonkoping varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Umeå til Jonkoping på Vivanoda.

Busser mellem Umeå og Jonkoping har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Hyppigheden af afgangene til Umeå fra Jonkoping varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Jonkoping, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Busselskaber Umeå Jonkoping

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Umeå Jonkoping

Tog Umeå Jonkoping

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Umeå til Jonkoping. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Umeå til Jonkoping. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Umeå og Jonkoping.

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Umeå til Jonkoping, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Togvirksomheder fra Umeå til Jonkoping

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Umeå Jonkoping

Flyrejser Umeå Jonkoping

Flyselskaber Umeå Jonkoping

Avies
Avies
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Umeå Jonkoping
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt