Anbefalet rute
Umeå
Rejs direkte til Kalmar med fly
Kalmar
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs med tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly, bus til Kalmar
Kalmar
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Kalmar?

Planlægger du at rejse til Kalmar fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Kalmar på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Kalmar, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines, Golden Air eller Norwegian Air Shuttle) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Kalmar på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Kalmar-rejse.

På din rejse fra Umeå til Kalmar har du flere transportmuligheder

Bus fra Umeå til Kalmar

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Umeå til Kalmar, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Umeå Kalmar

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Kalmar-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Umeå Kalmar

Mange flyvninger forbinder Umeå til Kalmar hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Kalmar på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Kalmar, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Kalmar

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Kalmar
Sverige
Afstand
825 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Umeå Kalmar billetter
Søg efter overnatning i Kalmar
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Kalmar med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Kalmar med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Kalmar, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines, Golden Air eller Norwegian Air Shuttle for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Kalmar med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Umeå og Kalmar

Fordele og ulemper ved at flyve fra Umeå til Kalmar?
Hastighed At flyve mellem Umeå og Kalmar er den hurtigste måde at rejse de 825 km mellem Umeå og Kalmar på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Umeå Kalmar har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Umeå til Kalmar?
Service om bord Moderne busser mellem Umeå og Kalmar er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Umeå og Kalmar kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Umeå til Kalmar?
Tilgængelighed Togstationerne i Umeå eller Kalmar ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Umeå-Kalmar-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Kalmar?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Afgangslufthavne i Umeå

Umea
Kort

Kalmar ankomst busstationer

Kalmar Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Kalmar

Kalmar
Kort
Søg efter Umeå Kalmar billetter
Søg efter overnatning i Kalmar

Bus Umeå Kalmar

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Umeå-Kalmar varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Umeå til Kalmar på Vivanoda.

De fleste busser mellem Umeå og Kalmar er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Umeå-Kalmar bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Busselskaber Umeå Kalmar

Swebus
Swebus
Søg efter busbilletter Umeå Kalmar

Tog Umeå Kalmar

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Umeå og Kalmar anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Umeå til Kalmar mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Umeå til Kalmar. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Umeå og Kalmar.

Togvirksomheder fra Umeå til Kalmar

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Umeå Kalmar

Flyrejser Umeå Kalmar

Flyselskaber Umeå Kalmar

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Umeå Kalmar
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt