Rejser fra Umeå til Kalmar

Planlæg din tur fra Umeå til Kalmar i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Umeå til Kalmar i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Umeå
Kalmar
  • Få priser
2
Umeå
Stockholm
Kalmar
/
  • Få priser

Rejse Umeå Kalmar

Transportformerfly, bus, tog
afstand825 km
Direkte linjeIngen

Hvordan er det muligt at gå fra Umeå til Kalmar ?

Du planlægger en tur fra Umeå til Kalmar og som mange rejsende leder du efter den bedste og billigste transportform til at rejse mellem Umeå Kalmar? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Du kan komme i en enkelt søgning på Vivanoda, din multimodale rejseplanlægger i Europa, alle priser for flyrejser, tog og busser at rejse til Kalmar fra Umeå Udfyld datoen for din rejse til Kalmar og Vivanoda viser alle transporttilbud. Sorteringsmuligheder og filtre er til din rådighed for at forbedre din søgning.

At rejse fra Umeå, flyrejser, tog eller busser af SAS - Scandinavian Airlines, SJ, Golden Air, Norwegian Air Shuttle, Swebus og Malmo Aviation vil føre dig til Kalmar.

Alle transportformer Umeå Kalmar

For en tur fra Umeå (Sverige) til Kalmar (Sverige) med en afstand på 825 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Kalmar fra Umeå, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Umeå-Stockholm og Stockholm-Kalmar
Afslut Umeå ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Umea fjernbetjening UME 4.2 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Arlanda Lufthavn, IATA kode: ARN) drives af Malmo Aviation, SAS - Scandinavian Airlines eller Norwegian Air Shuttle.Fra Stockholm, tag et andet fly med Golden Air eller SAS - Scandinavian Airlines, der fører dig til Kalmar lufthavn (Kalmar, Sverige).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Umeå til Kalmar uden forandring. Du kan tage togetUmeå-Stockholm og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Stockholm forlader fra Umeå Centralstation banegård i Umeå. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).
Selvom det ikke er muligt at rejse til Umeå Kalmar kun med bus, er der andre transportformer (tog) som vil afslutte rejsen Stockholm-Kalmar.
Du vil bordlægge en bus til Stockholm. Bussen vil slippe dig af i Kalmar Centralstation (0.2 km fra Kalmar, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Stockholm busstation (ved 0.5 km de Stockholm) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Kalmar.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)