Rejser fra Umeå til Karlstad

Planlæg din tur fra Umeå til Karlstad i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Umeå til Karlstad i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Umeå
Stockholm
Karlstad
/
/
  • Få priser
2
Umeå
Karlstad
  • Få priser

Rejse Umeå Karlstad

Transportformerfly, bus, tog
afstand610 km
Direkte linjeIngen

Sådan rejser man fra Umeå til Karlstad ?

Som mange rejsende leder du efter de billigste transporttilbud at rejse fra Umeå til Karlstad? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Takket være din multimodale søgemaskine Vivanoda finder du på det samme sted alle priser til busser, tog og flyrejser at komme til Karlstad. Du skal bare angive afrejsedato til Karlstad så lad Vivanoda søge efter dig. Sorteringsmuligheder og filtre er til din rådighed for at forbedre din søgning.

At rejse fra Umeå, flyrejser, tog eller busser af SJ, FlixBus, Swebus, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines og Malmo Aviation vil føre dig til Karlstad.

Alle transportformer Umeå Karlstad

For en tur fra Umeå (Sverige) til Karlstad (Sverige) med en afstand på 610 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Umeå Karlstad kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Stockholm-Karlstad.
Du vil bordlægge en bus til Stockholm. Bussen vil slippe dig af i Karlstad busstation (0.6 km fra Karlstad, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Stockholm busstation (ved 0.5 km de Stockholm) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Karlstad.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Umeå til Karlstad med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Umeå-Hallsberg og Hallsberg-Karlstad så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ til Hallsberg forlader fra Umeå Centralstation banegård i Umeå. Ankomst til Hallsberg vil være på Hallsberg station Station (0.1 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Hallsberg, hvor toget , der drives af SJ, forlader Karlstad.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Karlstad fra Umeå. Du kan tage flyvningenUmeå-Stockholm så gør resten af ​​turen i bus.
Afslut Umeå ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Umea fjernbetjening UME 4.2 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Arlanda Lufthavn, IATA kode: ARN) drives af SAS - Scandinavian Airlines, Malmo Aviation eller Norwegian Air Shuttle.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)