Anbefalet rute
Umeå
Rejs med fly, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus, tog til Karlstad
Karlstad
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs direkte til Karlstad med tog
Karlstad
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Karlstad?

Planlægger du at rejse til Karlstad fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Karlstad på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Karlstad, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Karlstad på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Karlstad-rejse.

På din rejse fra Umeå til Karlstad har du flere transportmuligheder

Bus fra Umeå til Karlstad

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Umeå til Karlstad, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Umeå Karlstad

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Karlstad-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Umeå Karlstad

Mange flyvninger forbinder Umeå til Karlstad hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Karlstad på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Karlstad, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Karlstad

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Karlstad
Sverige
Afstand
610 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Umeå Karlstad billetter
Søg efter overnatning i Karlstad
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Karlstad med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Karlstad med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Karlstad, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Karlstad med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Umeå og Karlstad

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Umeå til Karlstad?
Priser Busbilletter fra Umeå til Karlstad er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Karlstad (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem Umeå og Karlstad kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Umeå til Karlstad?
Tilgængelighed Togstationerne i Umeå eller Karlstad ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Umeå-Karlstad-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Umeå til Karlstad?
Hastighed At flyve mellem Umeå og Karlstad er den hurtigste måde at rejse de 610 km mellem Umeå og Karlstad på.
Priser Flybilletter fra Umeå til Karlstad kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Karlstad?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Afgangslufthavne i Umeå

Umea
Kort

Karlstad ankomst busstationer

Karlstad busstation
Kort

Ankomststationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Kort
Søg efter Umeå Karlstad billetter
Søg efter overnatning i Karlstad

Bus Umeå Karlstad

Hyppigheden af afgangene til Umeå fra Karlstad varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Karlstad, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Umeå og Karlstad varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Karlstad på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Umeå-Karlstad varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Umeå til Karlstad på Vivanoda.

Busselskaber Umeå Karlstad

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Søg efter busbilletter Umeå Karlstad

Tog Umeå Karlstad

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Umeå til Karlstad, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Umeå til Karlstad afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Karlstad er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Umeå til Karlstad. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Umeå og Karlstad.

Togvirksomheder fra Umeå til Karlstad

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Umeå Karlstad

Flyrejser Umeå Karlstad

Flyselskaber Umeå Karlstad

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Umeå Karlstad
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt