Anbefalet rute
Umeå
Rejs med tog, fly til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus, tog til Linköping
Linköping
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs direkte til Linköping med tog
Linköping
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Linköping?

Planlægger du at rejse til Linköping fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Linköping på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Linköping, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Linköping på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Linköping-rejse.

På din rejse fra Umeå til Linköping har du flere transportmuligheder

Bus fra Umeå til Linköping

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Umeå til Linköping, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Umeå Linköping

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Linköping-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Umeå Linköping

Mange flyvninger forbinder Umeå til Linköping hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Linköping på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Linköping, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Linköping

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Linköping
Sverige
Afstand
651 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Umeå Linköping billetter
Søg efter overnatning i Linköping
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Linköping med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Linköping med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Linköping, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Linköping med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Umeå og Linköping

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Umeå til Linköping?
Komfort Togene mellem Umeå og Linköping tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Omkostninger Umeå-Linköping-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Umeå til Linköping?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Umeå og Linköping, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Umeå og Linköping kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Umeå til Linköping?
Hastighed At flyve mellem Umeå og Linköping er den hurtigste måde at rejse de 651 km mellem Umeå og Linköping på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Linköping er ofte nødt til at ankomme tidligt til Umeå lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Linköping?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Afgangslufthavne i Umeå

Umea
Kort

Linköping ankomst busstationer

Linköping Fjärrbussterminal
Kort
Linköping
Kort

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Kort
Søg efter Umeå Linköping billetter
Søg efter overnatning i Linköping

Bus Umeå Linköping

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Umeå-Linköping bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Hyppigheden af afgangene til Umeå fra Linköping varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Linköping, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Umeå-Linköping-busbillet.

Busselskaber Umeå Linköping

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Umeå Linköping

Tog Umeå Linköping

Togene mellem Umeå og Linköping er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Umeå til Linköping. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togbilletter fra Umeå til Linköping kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togvirksomheder fra Umeå til Linköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Umeå Linköping

Flyrejser Umeå Linköping

Flyselskaber Umeå Linköping

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Umeå Linköping
Umeå til Linköping bus, tog, fly billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Umeå til Linköping

Hvad skal man se og lave i Linköping?

En af byens hovedattraktioner er Linköping Domkirke, en storslået gotisk bygning fra det 13. århundrede. Du kan også besøge Linköping Air Museum, som har en samling af historiske og moderne fly. Linköping Kunstmuseum har et bredt udvalg af udstillinger, der spænder fra moderne kunst til lokale kunstnere.

For naturelskere er Valla-naturreservatet et godt sted at slappe af. Her kan du gå på vandreture, cykle og nyde den omkringliggende natur. Linköpings botaniske have er også et dejligt sted at gå rundt og beundre planterne og blomsterne.

Endelig, hvis du vil shoppe, er Linköpings hovedgade, Storgatan, foret med butikker af alle slags. Der er modebutikker, souvenirbutikker og meget mere.

For at komme rundt i byen er det offentlige transportsystem meget effektivt, og der kører jævnligt busser og sporvogne. Du kan også leje en cykel for at udforske byen i dit eget tempo.

Søg efter Umeå Linköping billetter
Søg efter overnatning i Linköping

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt