Anbefalet rute
Umeå
Rejs med fly, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus, tog til Lund
Lund
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs med fly, tog til Göteborg
Göteborg
Rejs med bus til Lund
Lund
Se priser
Umeå
Rejs direkte til Lund med tog
Lund
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Lund?

Planlægger du at rejse til Lund fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Lund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Lund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Lund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Lund-rejse.

På din rejse fra Umeå til Lund har du flere transportmuligheder

Bus fra Umeå til Lund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Umeå til Lund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Umeå Lund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Lund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Umeå Lund

Mange flyvninger forbinder Umeå til Lund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Lund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Lund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Lund

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Lund
Sverige
Afstand
985 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Umeå Lund billetter
Søg efter overnatning i Lund
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Lund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Lund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Lund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Lund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Umeå og Lund

Fordele og ulemper ved at flyve fra Umeå til Lund?
Hastighed At flyve mellem Umeå og Lund er den hurtigste måde at rejse de 985 km mellem Umeå og Lund på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Umeå Lund har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Umeå til Lund?
Service om bord Moderne busser mellem Umeå og Lund er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Umeå og Lund kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Umeå til Lund?
Tilgængelighed Togstationerne i Umeå eller Lund ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Umeå-Lund-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Lund?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Afgangslufthavne i Umeå

Umea
Kort

Lund ankomst busstationer

Lund Centralstation
Kort

Ankomststationer i Lund

Lund Centralstation
Kort
Søg efter Umeå Lund billetter
Søg efter overnatning i Lund

Bus Umeå Lund

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Umeå-Lund-busbillet.

Busser mellem Umeå og Lund har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Umeå-Lund varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Umeå til Lund på Vivanoda.

Busselskaber Umeå Lund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Umeå Lund

Tog Umeå Lund

Togbilletter fra Umeå til Lund kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Umeå til Lund. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Umeå og Lund.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Umeå og Lund anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Togvirksomheder fra Umeå til Lund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Umeå Lund

Flyrejser Umeå Lund

Flyselskaber Umeå Lund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Umeå Lund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt