Anbefalet rute
Umeå
Rejs direkte til Malmø med fly, tog
Malmø
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs med tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med tog, bus til Malmø
Malmø
Se priser
Umeå
Rejs med tog til Göteborg
Göteborg
Rejs med bus til Malmø
Malmø
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Malmø?

Planlægger du at rejse til Malmø fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Malmø på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Malmø, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Malmø på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Malmø-rejse.

På din rejse fra Umeå til Malmø har du flere transportmuligheder

Bus fra Umeå til Malmø

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Umeå til Malmø, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Umeå Malmø

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Malmø-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Umeå Malmø

Mange flyvninger forbinder Umeå til Malmø hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Malmø på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Malmø, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Malmø

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Malmø
Sverige
Afstand
1000 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Umeå Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Malmø med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Malmø med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Malmø, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Malmø med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Umeå og Malmø

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Umeå til Malmø?
Priser Busbilletter fra Umeå til Malmø er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Malmø (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem Umeå og Malmø kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Umeå til Malmø?
Hastighed At flyve mellem Umeå og Malmø er den hurtigste måde at rejse de 1000 km mellem Umeå og Malmø på.
Priser Flybilletter fra Umeå til Malmø kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Umeå til Malmø?
Landskaber Togene mellem Umeå og Malmø byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger Umeå-Malmø-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Malmø?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Afgangslufthavne i Umeå

Umea
Kort

Malmø ankomst busstationer

Malmö Triangeln station
Kort
Malmö Svävarterminalen
Kort
Malmö
Kort

Ankomststationer i Malmø

Malmö Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Malmø

Sturup
Kort
Søg efter Umeå Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø

Bus Umeå Malmø

Hyppigheden af afgangene til Umeå fra Malmø varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Malmø, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Umeå-Malmø varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Umeå til Malmø på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Umeå og Malmø varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Malmø på din rejsedato.

Busselskaber Umeå Malmø

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Umeå Malmø

Tog Umeå Malmø

Togbilletter fra Umeå til Malmø kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Umeå til Malmø afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Malmø er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Umeå til Malmø. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Umeå og Malmø.

Togvirksomheder fra Umeå til Malmø

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Umeå Malmø

Flyrejser Umeå Malmø

Flyselskaber Umeå Malmø

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Umeå Malmø
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt