Rejser fra Umeå til Östersund

Planlæg din tur fra Umeå til Östersund i tog

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Umeå til Östersund i tog

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Umeå
Östersund
  • Få priser
2
Umeå
Sundsvall
Östersund
  • Få priser

Rejse Umeå Östersund

Transportformertog
afstand288 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Umeå til Östersund?

Vi tilbyder 2 ruter i togat forberede din Umeå Östersund tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Umeå Östersund ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Umeå og Östersund på et kort samt ruten Umeå Östersund og de forskellige forbindelsespunkter (Östersund Centralstation Station, Östersund Västra station Station, Umeå Centralstation Station, Umeå Östra station Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Östersund

Alle transportformer Umeå Östersund

For en tur fra Umeå (Sverige) til Östersund (Sverige) med en afstand på 288 km kan du låne Kun én transportform (tog).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Umeå til Östersund med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Umeå-Sundsvall og Sundsvall-Östersund så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ eller Norrtåg til Sundsvall forlader fra Umeå Centralstation banegård i Umeå. Ankomst til Sundsvall vil være på Sundsvall Centralstation Station (0.6 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Sundsvall, hvor toget , der drives af SJ eller Norrtåg, forlader Östersund.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)