Anbefalet rute
Umeå
Rejs direkte til Östersund med tog
Östersund
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs med tog til Sundsvall
Sundsvall
Rejs med tog til Östersund
Östersund
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Östersund?

Planlægger du at rejse til Östersund fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Östersund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Östersund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ eller Norrtåg) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Östersund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Östersund-rejse.

På din rejse fra Umeå til Östersund har du flere transportmuligheder

Togbillet Umeå Östersund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Östersund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Östersund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Östersund

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Östersund
Sverige
Afstand
288 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Umeå Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Östersund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Östersund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Östersund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ eller Norrtåg for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Östersund med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Östersund?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort
Östersund Västra station
Kort
Søg efter Umeå Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt