Anbefalet rute
Umeå
Rejs direkte til Stockholm med fly, tog
Stockholm
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs med tog til Uppsala
Uppsala
Rejs med bus, tog til Stockholm
Stockholm
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Stockholm?

Planlægger du at rejse til Stockholm fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Stockholm på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Stockholm, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Stockholm på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Stockholm-rejse.

På din rejse fra Umeå til Stockholm har du flere transportmuligheder

Bus fra Umeå til Stockholm

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Umeå til Stockholm, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Umeå Stockholm

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Stockholm-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Umeå Stockholm

Mange flyvninger forbinder Umeå til Stockholm hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Stockholm på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Stockholm, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Stockholm

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Stockholm
Sverige
Afstand
513 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly og tog
Søg efter Umeå Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Stockholm med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Stockholm med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Stockholm, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Stockholm med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Umeå og Stockholm

Fordele og ulemper ved at flyve fra Umeå til Stockholm?
Hastighed At flyve mellem Umeå og Stockholm er den hurtigste måde at rejse de 513 km mellem Umeå og Stockholm på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Umeå Stockholm har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Umeå til Stockholm?
Service om bord Moderne busser mellem Umeå og Stockholm er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Umeå og Stockholm kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Umeå til Stockholm?
Tilgængelighed Togstationerne i Umeå eller Stockholm ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Umeå-Stockholm-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Stockholm?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Afgangslufthavne i Umeå

Umea
Kort

Stockholm ankomst busstationer

Stockholm
Kort
Karolinska institutet
Kort
Rålambshovsparken
Kort

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Stockholm

Arlanda
Kort
Bromma
Kort
Søg efter Umeå Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm

Bus Umeå Stockholm

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Umeå-Stockholm, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Hyppigheden af afgangene til Umeå fra Stockholm varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Stockholm, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Umeå-Stockholm bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Busselskaber Umeå Stockholm

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Umeå Stockholm

Tog Umeå Stockholm

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Umeå til Stockholm afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Stockholm er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Umeå til Stockholm. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Umeå til Stockholm, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Togvirksomheder fra Umeå til Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Umeå Stockholm

Flyrejser Umeå Stockholm

Flyselskaber Umeå Stockholm

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Umeå Stockholm
Umeå til Stockholm bus, tog, fly billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Umeå til Stockholm

Hvad skal man se og lave i Stockholm?

Stockholm er også kendt for sit stilfulde og minimalistiske design med mange butikker med mode, møbler og interiørdesign. For madelskere byder byen på moderne nordiske retter samt traditionelle svenske retter som köttbullar (kødboller) og smörgåsbord.

Byens grønne områder må man heller ikke gå glip af, med Royal Djurgården Park og Bergius Botaniske Have som populære destinationer for gåture og picnicture. Hvis du vil have en panoramaudsigt over byen, må du ikke gå glip af tv-tårnet Kaknästornet.

Endelig er Stockholms livlige natteliv et andet attraktivt aspekt af byen med mange barer, klubber og restauranter, der har åbent til langt ud på natten. Stockholm er en fascinerende og mangfoldig by, der har noget at byde på for enhver rejsende.

Søg efter Umeå Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt