Umeå
Rejs direkte til Sundsvall med tog
Sundsvall
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Sundsvall?

Planlægger du at rejse til Sundsvall fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Sundsvall på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Sundsvall, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ eller Norrtåg) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Sundsvall på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Sundsvall-rejse.

På din rejse fra Umeå til Sundsvall har du flere transportmuligheder

Togbillet Umeå Sundsvall

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Sundsvall-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Sundsvall, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Sundsvall

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Sundsvall
Sverige
Afstand
218 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Umeå Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Sundsvall med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Sundsvall med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Sundsvall, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ eller Norrtåg for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Sundsvall med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Sundsvall?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Kort
Sundsvall Västra station
Kort
Søg efter Umeå Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall

Tog Umeå Sundsvall

Togbilletter fra Umeå til Sundsvall kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Umeå til Sundsvall afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Sundsvall er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Umeå til Sundsvall. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Umeå til Sundsvall

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Umeå Sundsvall
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt