Anbefalet rute
Umeå
Rejs direkte til Uppsala med tog
Uppsala
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs med fly, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus, tog til Uppsala
Uppsala
Se priser
Umeå
Rejs med tog til Ornskoldsvik
Ornskoldsvik
Rejs med tog til Uppsala
Uppsala
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Uppsala?

Planlægger du at rejse til Uppsala fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Uppsala på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Uppsala, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller FlixBus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Uppsala på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Uppsala-rejse.

På din rejse fra Umeå til Uppsala har du flere transportmuligheder

Bus fra Umeå til Uppsala

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Umeå til Uppsala, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Umeå Uppsala

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Uppsala-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Umeå Uppsala

Mange flyvninger forbinder Umeå til Uppsala hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Uppsala på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Uppsala, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Uppsala

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Uppsala
Sverige
Afstand
462 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Umeå Uppsala billetter
Søg efter overnatning i Uppsala
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Uppsala med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Uppsala med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Uppsala, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller FlixBus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Uppsala med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Umeå og Uppsala

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Umeå til Uppsala?
Priser Busbilletter fra Umeå til Uppsala er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Uppsala (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem Umeå og Uppsala kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Umeå til Uppsala?
Tilgængelighed Togstationerne i Umeå eller Uppsala ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Umeå-Uppsala-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Umeå til Uppsala?
Hastighed At flyve mellem Umeå og Uppsala er den hurtigste måde at rejse de 462 km mellem Umeå og Uppsala på.
Priser Flybilletter fra Umeå til Uppsala kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Uppsala?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Afgangslufthavne i Umeå

Umea
Kort

Uppsala ankomst busstationer

Uppsala Business Park
Kort
Uppsala Stationsgatan
Kort
Uppsala Ekonomikum
Kort
Uppsala Studentstaden
Kort
Uppsala Flogsta väg 55
Kort

Ankomststationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Kort
Søg efter Umeå Uppsala billetter
Søg efter overnatning i Uppsala

Bus Umeå Uppsala

Busser mellem Umeå og Uppsala har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Varigheden af busrejsen mellem Umeå og Uppsala varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Uppsala på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Umeå-Uppsala varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Umeå til Uppsala på Vivanoda.

Busselskaber Umeå Uppsala

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Umeå Uppsala

Tog Umeå Uppsala

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Umeå til Uppsala. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Umeå og Uppsala.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Umeå til Uppsala afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Uppsala er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Umeå til Uppsala. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Umeå til Uppsala

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Umeå Uppsala

Flyrejser Umeå Uppsala

Flyselskaber Umeå Uppsala

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Umeå Uppsala
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt