Anbefalet rute
Umeå
Rejs direkte til Vaxjo med fly
Vaxjo
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs med tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly til Vaxjo
Vaxjo
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Vaxjo?

Planlægger du at rejse til Vaxjo fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Vaxjo på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Vaxjo, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Golden Air, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Malmo Aviation eller SJ) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Vaxjo på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Vaxjo-rejse.

På din rejse fra Umeå til Vaxjo har du flere transportmuligheder

Togbillet Umeå Vaxjo

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Vaxjo-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Umeå Vaxjo

Mange flyvninger forbinder Umeå til Vaxjo hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Vaxjo på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Vaxjo, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Vaxjo

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Vaxjo
Sverige
Afstand
828 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Umeå Vaxjo billetter
Søg efter overnatning i Vaxjo
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Vaxjo med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Vaxjo med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Vaxjo, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Golden Air, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Malmo Aviation eller SJ for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Vaxjo med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Vaxjo?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Afgangslufthavne i Umeå

Umea
Kort

Ankomstlufthavne i Vaxjo

Vaxjo
Kort
Søg efter Umeå Vaxjo billetter
Søg efter overnatning i Vaxjo
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt