Rejser fra Umeå til Vaxjo

Planlæg din tur fra Umeå til Vaxjo i tog, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Umeå til Vaxjo i fly, tog

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Umeå
Vaxjo
  • Få priser
2
Umeå
Stockholm
Vaxjo
  • Få priser

Rejse Umeå Vaxjo

Transportformerfly, tog
afstand828 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Umeå til Vaxjo?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, flyat forberede din Umeå Vaxjo tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Umeå Vaxjo ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Umeå og Vaxjo på et kort samt ruten Umeå Vaxjo og de forskellige forbindelsespunkter (Vaxjo Lufthavn, Umea Lufthavn, Umeå Centralstation Station, Umeå Östra station Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Vaxjo

Alle transportformer Umeå Vaxjo

For en tur fra Umeå (Sverige) til Vaxjo (Sverige) med en afstand på 828 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret fly og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Vaxjo fra Umeå, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Umeå-Stockholm og Stockholm-Vaxjo
Afslut Umeå ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Umea fjernbetjening UME 4.2 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Arlanda Lufthavn, IATA kode: ARN) drives af Malmo Aviation, SAS - Scandinavian Airlines eller Norwegian Air Shuttle.Fra Stockholm, tag et andet fly med Golden Air, der fører dig til Vaxjo lufthavn (Vaxjo, Sverige).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Umeå til Vaxjo uden forandring. Du kan tage togetUmeå-Stockholm og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Stockholm forlader fra Umeå Centralstation banegård i Umeå. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)