Rejser fra Umeå til Visby

Planlæg din tur fra Umeå til Visby i tog, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Umeå til Visby i fly, tog

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Umeå
Visby
  • Få priser
2
Umeå
Stockholm
Visby
  • Få priser

Rejse Umeå Visby

Transportformerfly, tog
afstand696 km
Direkte linjeIngen

Hvordan er det muligt at gå fra Umeå til Visby ?

Visby er din næste feriedestination, men du spekulerer på, hvordan man skal dertil, og hvordan det er muligt at få den billigste Umeå til Visby transport tilbud? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Heldigvis er Vivanoda en multimodal rejseplanlægger, der aggregerer priser for flyrejser og tog i en enkelt søgning. Udfyld datoen for din rejse til Visby og Vivanoda viser alle transporttilbud. Forfining, filtrer, sorter efter dine rejsepræferencer og vælg derefter Umeå - Visby tilbud der passer bedst til dig.

Du bruger hovedsageligt tog og flyrejser af SAS - Scandinavian Airlines, Golden Air, Yuzmashavia, SJ, Norwegian Air Shuttle eller Malmo Aviation at nå Visby.

Alle transportformer Umeå Visby

For en tur fra Umeå (Sverige) til Visby (Sverige) med en afstand på 696 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret fly og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Visby fra Umeå, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Umeå-Stockholm og Stockholm-Visby
Afslut Umeå ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Umea fjernbetjening UME 4.2 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Arlanda Lufthavn, IATA kode: ARN) drives af Norwegian Air Shuttle, Malmo Aviation eller SAS - Scandinavian Airlines.Fra Stockholm, tag et andet fly med SAS - Scandinavian Airlines, Yuzmashavia eller Golden Air, der fører dig til Visby lufthavn (Visby, Sverige).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Umeå til Visby uden forandring. Du kan tage togetUmeå-Stockholm og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Stockholm forlader fra Umeå Centralstation banegård i Umeå. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)