Anbefalet rute
Umeå
Rejs direkte til Visby med fly
Visby
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs med tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly til Visby
Visby
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Visby?

Planlægger du at rejse til Visby fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Visby på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Visby, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, SAS - Scandinavian Airlines, Yuzmashavia eller Golden Air) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Visby på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Visby-rejse.

På din rejse fra Umeå til Visby har du flere transportmuligheder

Togbillet Umeå Visby

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Visby-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Umeå Visby

Mange flyvninger forbinder Umeå til Visby hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Visby på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Visby, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Visby

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Visby
Sverige
Gotland
Afstand
696 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Umeå Visby billetter
Søg efter overnatning i Visby
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Visby med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Visby med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Visby, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, SAS - Scandinavian Airlines, Yuzmashavia eller Golden Air for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Visby med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Visby?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Afgangslufthavne i Umeå

Umea
Kort

Ankomstlufthavne i Visby

Visby
Kort
Søg efter Umeå Visby billetter
Søg efter overnatning i Visby
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt