Anbefalet rute
Uppsala
Rejs direkte til Göteborg med bus, tog
Göteborg
Se priser
Alternative ruter
Uppsala
Rejs med bus, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly, tog, bus til Göteborg
Göteborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Uppsala til Göteborg?

Planlægger du at rejse til Uppsala fra Göteborg og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Uppsala til Göteborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Uppsala og Göteborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Uppsala og Göteborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Uppsala-Göteborg-rejse.

På din rejse fra Uppsala til Göteborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Uppsala til Göteborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Uppsala til Göteborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Uppsala Göteborg med tog

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Uppsala Göteborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uppsala Göteborg med fly

Mange flyvninger forbinder Uppsala til Göteborg hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Göteborg på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Uppsala til Göteborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Uppsala Göteborg

Afgangsby
Uppsala
Sverige
Destination by
Göteborg
Sverige
Afstand
405 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter Uppsala Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg
Planlæg nemt din rejse fra Uppsala til Göteborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Uppsala til Göteborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Uppsala og Göteborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Uppsala og Göteborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Uppsala og Göteborg

Fordele og ulemper ved at flyve fra Uppsala til Göteborg?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Uppsala til Göteborg, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Uppsala Göteborg har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Uppsala til Göteborg?
Service om bord Moderne busser mellem Uppsala og Göteborg er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Rejsetid Busser fra Uppsala til Göteborg er normalt meget langsommere end tog til Göteborg for at tilbagelægge den 405 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Uppsala til Göteborg?
Landskaber Togene mellem Uppsala og Göteborg byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Fleksibilitet Uppsala Göteborg-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.

Hvor skal man starte fra i Uppsala? Hvor ankommer jeg i Göteborg?

Afgangsstationer for busser i Uppsala

Uppsala Business Park
Kort
Uppsala Stationsgatan
Kort
Uppsala Ekonomikum
Kort
Uppsala Studentstaden
Kort
Uppsala Flogsta väg 55
Kort

Afgangsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Kort

Göteborg ankomst busstationer

Göteborg Nils Ericsonterminal
Kort
Gothenburg
Kort
Liseberg station
Kort
Landvetter flygplats
Kort

Ankomststationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Göteborg

Landvetter
Kort
Søg efter Uppsala Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg

Bus Uppsala Göteborg

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Uppsala-Göteborg bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Varigheden af busrejsen mellem Uppsala og Göteborg varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Göteborg på din rejsedato.

Busser mellem Uppsala og Göteborg har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Busselskaber Uppsala Göteborg

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Uppsala Göteborg

Tog Uppsala Göteborg

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Uppsala til Göteborg. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Uppsala til Göteborg afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Göteborg er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Uppsala til Göteborg. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Uppsala og Göteborg.

Togvirksomheder fra Uppsala til Göteborg

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Uppsala Göteborg

Flyrejser Uppsala Göteborg

Flyselskaber Uppsala Göteborg

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Uppsala Göteborg
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt