Rejser fra Uppsala til Linköping

Planlæg din tur fra Uppsala til Linköping i tog, bus

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra Uppsala til Linköping i tog, bus

  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
Uppsala
Linköping
/
  • Få priser

Rejse Uppsala Linköping

Transportformerbus, tog
afstand197 km
Direkte linjeJa

Hvordan er det muligt at gå fra Uppsala til Linköping ?

Du planlægger en tur fra Uppsala til Linköping og som mange rejsende leder du efter den bedste og billigste transportform til at rejse mellem Uppsala Linköping? Gennemse flere websteder for at få en enkel information og booke din rejse er altid meget trættende.

Heldigvis er Vivanoda en multimodal rejseplanlægger, der aggregerer priser for busser og tog i en enkelt søgning. Udfyld datoen for din rejse til Linköping og Vivanoda viser alle transporttilbud. For at finjustere din søgning i henhold til dine præferencer skal du bruge de tilgængelige filtre og sorteringsindstillinger.

At rejse fra Uppsala, tog eller busser af NettBuss, Bus4You, Swebus, FlixBus, Snälltåget og SJ vil føre dig til Linköping.

Alle transportformer Uppsala Linköping

For en tur fra Uppsala (Sverige) til Linköping (Sverige) med en afstand på 197 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Du er heldig, der er en direkte Uppsala-Linköping bus service, der ofte er den billigste løsning.
Du vil bordlægge en bus til Uppsala. Bussen vil slippe dig af i Linköping Fjärrbussterminal (0.6 km fra Linköping, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Uppsala Stationsgatan busstation (ved 0.2 km de Uppsala) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Linköping.
Uppsala Linköping tog er direkte.
Tog af SJ eller Snälltåget til Linköping forlader fra Uppsala Centralstation banegård i Uppsala. Ankomst til Linköping vil være på Linköping Centralstation Station (0.1 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)