Anbefalet rute
Uppsala
Rejs direkte til Linköping med bus, tog
Linköping
Se priser
Alternative ruter
Uppsala
Rejs med tog, bus til Norrköping
Norrköping
Rejs med bus, tog til Linköping
Linköping
Se priser

Hvordan kommer man fra Uppsala til Linköping?

Planlægger du at rejse til Linköping fra Uppsala og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Uppsala til Linköping på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Uppsala og Linköping, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Uppsala og Linköping på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Uppsala-Linköping-rejse.

På din rejse fra Uppsala til Linköping har du flere transportmuligheder

Bus fra Uppsala til Linköping

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Uppsala til Linköping, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Uppsala Linköping

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Uppsala Linköping-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Uppsala til Linköping, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Uppsala Linköping

Afgangsby
Uppsala
Sverige
Destination by
Linköping
Sverige
Afstand
197 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter Uppsala Linköping billetter
Søg efter overnatning i Linköping
Planlæg nemt din rejse fra Uppsala til Linköping med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Uppsala til Linköping med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Uppsala og Linköping, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Uppsala og Linköping med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Uppsala og Linköping

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Uppsala til Linköping?
Landskaber Togene mellem Uppsala og Linköping byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Fleksibilitet Uppsala Linköping-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Uppsala til Linköping?
Priser Busbilletter fra Uppsala til Linköping er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Linköping (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Rejsetid Busser fra Uppsala til Linköping er normalt meget langsommere end tog til Linköping for at tilbagelægge den 197 km lange strækning.

Hvor skal man starte fra i Uppsala? Hvor ankommer jeg i Linköping?

Afgangsstationer for busser i Uppsala

Uppsala Business Park
Kort
Uppsala Stationsgatan
Kort
Uppsala Ekonomikum
Kort
Uppsala Studentstaden
Kort
Uppsala Flogsta väg 55
Kort

Afgangsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Kort

Linköping ankomst busstationer

Linköping Fjärrbussterminal
Kort
Linköping
Kort

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Kort
Søg efter Uppsala Linköping billetter
Søg efter overnatning i Linköping

Bus Uppsala Linköping

Busser mellem Uppsala og Linköping har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Varigheden af busrejsen mellem Uppsala og Linköping varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Linköping på din rejsedato.

De fleste busser mellem Uppsala og Linköping er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Busselskaber Uppsala Linköping

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Uppsala Linköping

Tog Uppsala Linköping

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Uppsala til Linköping. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Uppsala og Linköping.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Uppsala til Linköping afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Linköping er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Uppsala til Linköping mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Uppsala til Linköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Uppsala Linköping
Uppsala til Linköping bus, tog billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Uppsala til Linköping

Hvad skal man se og lave i Linköping?

En af byens hovedattraktioner er Linköping Domkirke, en storslået gotisk bygning fra det 13. århundrede. Du kan også besøge Linköping Air Museum, som har en samling af historiske og moderne fly. Linköping Kunstmuseum har et bredt udvalg af udstillinger, der spænder fra moderne kunst til lokale kunstnere.

For naturelskere er Valla-naturreservatet et godt sted at slappe af. Her kan du gå på vandreture, cykle og nyde den omkringliggende natur. Linköpings botaniske have er også et dejligt sted at gå rundt og beundre planterne og blomsterne.

Endelig, hvis du vil shoppe, er Linköpings hovedgade, Storgatan, foret med butikker af alle slags. Der er modebutikker, souvenirbutikker og meget mere.

For at komme rundt i byen er det offentlige transportsystem meget effektivt, og der kører jævnligt busser og sporvogne. Du kan også leje en cykel for at udforske byen i dit eget tempo.

Søg efter Uppsala Linköping billetter
Søg efter overnatning i Linköping

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt