Anbefalet rute
Uppsala
Rejs direkte til Östersund med tog
Östersund
Se priser
Alternative ruter
Uppsala
Rejs med tog til Undersaker
Undersaker
Rejs med tog til Östersund
Östersund
Se priser

Hvordan kommer man fra Uppsala til Östersund?

Planlægger du at rejse til Östersund fra Uppsala og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Uppsala til Östersund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Uppsala og Östersund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget eller Norrtåg) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Uppsala og Östersund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Uppsala-Östersund-rejse.

På din rejse fra Uppsala til Östersund har du flere transportmuligheder

Togbillet Uppsala Östersund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Uppsala Östersund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Uppsala til Östersund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Uppsala Östersund

Afgangsby
Uppsala
Sverige
Destination by
Östersund
Sverige
Afstand
402 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Uppsala Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Planlæg nemt din rejse fra Uppsala til Östersund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Uppsala til Östersund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Uppsala og Östersund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget eller Norrtåg for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Uppsala og Östersund med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Uppsala? Hvor ankommer jeg i Östersund?

Afgangsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Kort

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort
Östersund Västra station
Kort
Søg efter Uppsala Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund

Tog Uppsala Östersund

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Uppsala til Östersund. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Uppsala og Östersund.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Uppsala til Östersund afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Östersund er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Uppsala og Östersund anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Togvirksomheder fra Uppsala til Östersund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Uppsala Östersund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt