Uppsala
Rejs direkte til Stockholm med bus, tog
Stockholm
Se priser

Hvordan kommer man fra Uppsala til Stockholm?

Planlægger du at rejse til Stockholm fra Uppsala og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Uppsala til Stockholm på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Uppsala og Stockholm, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Uppsala og Stockholm på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Uppsala-Stockholm-rejse.

På din rejse fra Uppsala til Stockholm har du flere transportmuligheder

Bus fra Uppsala til Stockholm

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Uppsala til Stockholm, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Uppsala Stockholm

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Uppsala Stockholm-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Uppsala til Stockholm, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Uppsala Stockholm

Afgangsby
Uppsala
Sverige
Destination by
Stockholm
Sverige
Afstand
63 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter Uppsala Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm
Planlæg nemt din rejse fra Uppsala til Stockholm med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Uppsala til Stockholm med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Uppsala og Stockholm, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Uppsala og Stockholm med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Uppsala og Stockholm

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Uppsala til Stockholm?
Service om bord Moderne busser mellem Uppsala og Stockholm er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Uppsala og Stockholm kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Uppsala til Stockholm?
Tilgængelighed Togstationerne i Uppsala eller Stockholm ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Uppsala-Stockholm-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Uppsala? Hvor ankommer jeg i Stockholm?

Afgangsstationer for busser i Uppsala

Uppsala Business Park
Kort
Uppsala Stationsgatan
Kort
Uppsala Ekonomikum
Kort
Uppsala Studentstaden
Kort
Uppsala Flogsta väg 55
Kort

Afgangsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Kort

Stockholm ankomst busstationer

Stockholm
Kort
Karolinska institutet
Kort

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort
Søg efter Uppsala Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm

Bus Uppsala Stockholm

De fleste busser mellem Uppsala og Stockholm er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Varigheden af busrejsen mellem Uppsala og Stockholm varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Stockholm på din rejsedato.

Busser mellem Uppsala og Stockholm har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Busselskaber Uppsala Stockholm

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Uppsala Stockholm

Tog Uppsala Stockholm

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Uppsala til Stockholm. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Uppsala og Stockholm.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Uppsala til Stockholm afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Stockholm er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Uppsala til Stockholm mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Uppsala til Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Uppsala Stockholm
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt