Rejser fra Uppsala til Vaxjo

Planlæg din tur fra Uppsala til Vaxjo i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

4 muligheder for at gå fra Uppsala til Vaxjo i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Uppsala
Stockholm
Vaxjo
/
  • Få priser
2
Uppsala
Vaxjo
/
  • Få priser
3
Uppsala
Alvesta
Vaxjo
  • Få priser
4
Uppsala
Jonkoping
Vaxjo
  • Få priser

Rejse Uppsala Vaxjo

Transportformerfly, bus, tog
afstand370 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Uppsala til Vaxjo?

Vi tilbyder 4 ruter i tog, bus, flyat forberede din Uppsala Vaxjo tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Uppsala Vaxjo ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Uppsala og Vaxjo på et kort samt ruten Uppsala Vaxjo og de forskellige forbindelsespunkter (Växjö station Station, Vaxjo Lufthavn, Växjö Universitet PG Veides v Bus Station, Växjö station Bus Station, Uppsala Centralstation Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Vaxjo

Alle transportformer Uppsala Vaxjo

For en tur fra Uppsala (Sverige) til Vaxjo (Sverige) med en afstand på 370 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Intet busselskab giver dig mulighed for at komme til Uppsala-Vaxjo uden at skifte busser, du bliver nødt til at tage busslinjerne Uppsala-Jonkoping og Jonkoping-Vaxjo.
Du vil bordlægge en bus til Uppsala. Bussen vil slippe dig af i Jönköping Centralstation (0.4 km fra Jonkoping, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Uppsala Stationsgatan busstation (ved 0.2 km de Uppsala) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Jonkoping.En gang i Jonkoping, tag en anden træner, der fører dig til Vaxjo busstation ( Sverige).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Uppsala til Vaxjo med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Uppsala-Alvesta og Alvesta-Vaxjo så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af Snälltåget eller SJ til Alvesta forlader fra Uppsala Centralstation banegård i Uppsala. Ankomst til Alvesta vil være på Alvesta station Station (0.1 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Alvesta, hvor toget , der drives af SJ, forlader Vaxjo.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Vaxjo fra Uppsala. Du kan tage flyvningenStockholm-Vaxjo så gør resten af ​​turen i bus.
Afslut Stockholm ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Bromma fjernbetjening BMA 7.6 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Vaxjo (Vaxjo Lufthavn, IATA kode: VXO) drives af Golden Air.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)