Valladolid
Rejs direkte til Zaragoza med samkørsel, tog, bus
Zaragoza
Se priser

Hvordan kommer man fra Valladolid til Zaragoza?

Planlægger du at rejse til Zaragoza fra Valladolid og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Valladolid til Zaragoza på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Valladolid og Zaragoza, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Renfe, Comboios de Portugal CP, ALSA, Blablabus eller FlixBus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Valladolid og Zaragoza på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Valladolid-Zaragoza-rejse.

På din rejse fra Valladolid til Zaragoza har du flere transportmuligheder

Bus fra Valladolid til Zaragoza

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Valladolid til Zaragoza, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Valladolid Zaragoza

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Valladolid Zaragoza-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Samkørsel Valladolid Zaragoza

Samkørsel mellem Valladolid og Zaragoza er perfekt, hvis du ønsker at rejse til Zaragoza i godt selskab og reducere transportomkostningerne. Men der kan være begrænset fleksibilitet med hensyn til tidsplaner og opsamlingssteder i enten Valladolid eller Zaragoza.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Valladolid til Zaragoza, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Valladolid Zaragoza

Afgangsby
Valladolid
Spanien
Destination by
Zaragoza
Spanien
Afstand
320 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med samkørsel, tog og bus
Søg efter Valladolid Zaragoza billetter
Søg efter overnatning i Zaragoza
Planlæg nemt din rejse fra Valladolid til Zaragoza med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Valladolid til Zaragoza med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Valladolid og Zaragoza, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Renfe, Comboios de Portugal CP, ALSA, Blablabus eller FlixBus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Valladolid og Zaragoza med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Valladolid og Zaragoza

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Valladolid til Zaragoza?
Priser Busbilletter fra Valladolid til Zaragoza er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Zaragoza (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Service om bord Moderne busser mellem Valladolid og Zaragoza er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Valladolid og Zaragoza kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra Valladolid til Zaragoza er normalt meget langsommere end tog til Zaragoza for at tilbagelægge den 320 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved samkørsel fra Valladolid til Zaragoza?
Økonomisk Samkørsel fra Valladolid til Zaragoza er ofte den mest økonomiske måde at rejse på.
Venlighed Samkørsel mellem Valladolid og Zaragoza er ofte mere behageligt og venligt end andre transportformer, især hvis du deler rejsen med søde mennesker.
Tilgængelighed Det kan være svært at finde tilgængelighed for en samkørsel fra Valladolid til Zaragoza, især hvis du planlægger i forvejen. De fleste samkørselsordninger er kun tilgængelige nogle få dage eller uger før afrejse.
Pålidelighed Du bør stole på chaufførens punktlighed og pålidelighed på din Valladolid Zaragoza-rejse. De er ikke altid til tiden.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Valladolid til Zaragoza?
Miljøvenligt Toget fra Valladolid til Zaragoza anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Komfort Togene mellem Valladolid og Zaragoza tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Omkostninger Valladolid-Zaragoza-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet Valladolid Zaragoza-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.

Hvor skal man starte fra i Valladolid? Hvor ankommer jeg i Zaragoza?

Afgangsstationer for busser i Valladolid

Valladolid
Kort

Afgangsstationer i Valladolid

Valladolid-Campo Grande
Kort
Valladolid Universidad
Kort

Zaragoza ankomst busstationer

Zaragoza
Kort

Ankomststationer i Zaragoza

Zaragoza Delicias
Kort
Søg efter Valladolid Zaragoza billetter
Søg efter overnatning i Zaragoza

Bus Valladolid Zaragoza

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Valladolid-Zaragoza, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Valladolid-Zaragoza varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Valladolid til Zaragoza på Vivanoda.

Hyppigheden af afgangene til Valladolid fra Zaragoza varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Zaragoza, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Busser mellem Valladolid og Zaragoza har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Busselskaber Valladolid Zaragoza

ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Valladolid Zaragoza

Tog Valladolid Zaragoza

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Valladolid til Zaragoza afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Zaragoza er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togbilletter fra Valladolid til Zaragoza kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Valladolid til Zaragoza. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Valladolid og Zaragoza.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Valladolid og Zaragoza anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Togvirksomheder fra Valladolid til Zaragoza

Renfe
Renfe
Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Søg efter togbilletter til Valladolid Zaragoza

Samkørsel Valladolid Zaragoza

Det er muligt at bestille en samkørsel i sidste øjeblik, men det afhænger af chaufførernes tilgængelighed og efterspørgslen på rejsen. Det anbefales at bestille din samkørsel på forhånd for at garantere din rejse.

Den gennemsnitlige pris for en samkørsel fra Valladolid til Zaragoza afhænger af en række faktorer, herunder tidspunktet på året, udbud og efterspørgsel og den anvendte samkørselsplatform. For at få et meget præcist estimat af prisen og tilgængeligheden af en samkørsel fra Valladolid til Zaragoza, start en søgning på Vivanoda ved at indtaste dine rejsedatoer.

På Vivanoda, vores platform til sammenligning af transportformer mellem Valladolid og Zaragoza, har du adgang til alle tilgængelige samkørselstilbud med pris, estimeret varighed og afhentningssteder.

Varigheden af en samkørsel mellem Valladolid og Zaragoza afhænger også af trafikforholdene og af den rute, som chaufføren tager. Ved at starte en prissøgning på Vivanoda nu, får du den estimerede tid for hvert tilgængeligt samkørselstilbud.

Samkørselsplatform Valladolid Zaragoza

Blablacar
Blablacar
Søg efter en samkørsel Valladolid Zaragoza

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt