Vaxjo
Rejs direkte til Kalmar med tog
Kalmar
Se priser

Hvordan kommer man fra Vaxjo til Kalmar?

Planlægger du at rejse til Kalmar fra Vaxjo og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Vaxjo til Kalmar på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Vaxjo og Kalmar, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Vaxjo og Kalmar på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Vaxjo-Kalmar-rejse.

På din rejse fra Vaxjo til Kalmar har du flere transportmuligheder

Togbillet Vaxjo Kalmar

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Vaxjo Kalmar-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Vaxjo til Kalmar, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Vaxjo Kalmar

Afgangsby
Vaxjo
Sverige
Destination by
Kalmar
Sverige
Afstand
98 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Vaxjo Kalmar billetter
Søg efter overnatning i Kalmar
Planlæg nemt din rejse fra Vaxjo til Kalmar med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Vaxjo til Kalmar med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Vaxjo og Kalmar, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Vaxjo og Kalmar med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Vaxjo? Hvor ankommer jeg i Kalmar?

Afgangsstationer i Vaxjo

Växjö station
Kort

Ankomststationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Kort
Søg efter Vaxjo Kalmar billetter
Søg efter overnatning i Kalmar

Tog Vaxjo Kalmar

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Vaxjo og Kalmar anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Vaxjo til Kalmar afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Kalmar er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Vaxjo til Kalmar mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Vaxjo til Kalmar

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Vaxjo Kalmar
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt