Rejser fra Vaxjo til Lund

Planlæg din tur fra Vaxjo til Lund i tog, bus

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Vaxjo til Lund i tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Vaxjo
Lund
/
  • Få priser
2
Vaxjo
Alvesta
Lund
  • Få priser

Rejse Vaxjo Lund

Transportformerbus, tog
afstand164 km
Direkte linjeIngen

Sådan rejser man fra Vaxjo til Lund ?

Du har valgt Lund som destination for din næste ferie eller weekend, men du ved ikke, hvordan du kommer derfra Vaxjo og hvordan man finder det bedste Vaxjo til Lund transport tilbud? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Takket være din multimodale søgemaskine Vivanoda finder du på det samme sted alle priser til busser og tog at komme til Lund. Du skal bare angive afrejsedato til Lund så lad Vivanoda søge efter dig. Forfining, filtrer, sorter efter dine rejsepræferencer og vælg derefter Vaxjo - Lund tilbud der passer bedst til dig.

Du bruger hovedsageligt tog og busser af SJ, Swebus eller Snälltåget at nå Lund.

Alle transportformer Vaxjo Lund

For en tur fra Vaxjo (Sverige) til Lund (Sverige) med en afstand på 164 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Vaxjo til Lund med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Vaxjo-Alvesta og Alvesta-Lund så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ til Alvesta forlader fra Växjö station banegård i Vaxjo. Ankomst til Alvesta vil være på Alvesta station Station (0.1 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Alvesta, hvor toget , der drives af SJ eller Snälltåget, forlader Lund.
Intet busselskab giver dig mulighed for at komme til Vaxjo-Lund uden at skifte busser, du bliver nødt til at tage busslinjerne Vaxjo-Jonkoping og Jonkoping-Lund.
Du vil bordlægge en bus til Vaxjo. Bussen vil slippe dig af i Jönköping Centralstation (0.4 km fra Jonkoping, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Växjö station busstation (ved 0.3 km de Vaxjo) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Jonkoping.En gang i Jonkoping, tag en anden træner, der fører dig til Lund busstation ( Sverige).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)