Rejser fra Vaxjo til Östersund

Planlæg din tur fra Vaxjo til Östersund i tog, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Vaxjo til Östersund i fly, tog

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Vaxjo
Östersund
/
  • Få priser
2
Vaxjo
Alvesta
Östersund
  • Få priser

Rejse Vaxjo Östersund

Transportformerfly, tog
afstand701 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Vaxjo til Östersund?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, flyat forberede din Vaxjo Östersund tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Vaxjo Östersund ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Vaxjo og Östersund på et kort samt ruten Vaxjo Östersund og de forskellige forbindelsespunkter (Östersund Centralstation Station, Froesoe Lufthavn, Växjö station Station, Vaxjo Lufthavn) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Östersund

Alle transportformer Vaxjo Östersund

For en tur fra Vaxjo (Sverige) til Östersund (Sverige) med en afstand på 701 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret fly og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Östersund fra Vaxjo, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Vaxjo-Stockholm og Stockholm-Östersund
Afslut Vaxjo ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Vaxjo fjernbetjening VXO 7.2 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Bromma Lufthavn, IATA kode: BMA) drives af Golden Air.Fra Stockholm, tag et andet fly med Yuzmashavia, SAS - Scandinavian Airlines eller Malmo Aviation, der fører dig til Froesoe lufthavn (Östersund, Sverige).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Vaxjo til Östersund med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Vaxjo-Alvesta og Alvesta-Östersund så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ til Alvesta forlader fra Växjö station banegård i Vaxjo. Ankomst til Alvesta vil være på Alvesta station Station (0.1 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Alvesta, hvor toget , der drives af SJ eller Snälltåget, forlader Östersund.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)