Anbefalet rute
Vaxjo
Rejs direkte til Östersund med tog, fly
Östersund
Se priser
Alternative ruter
Vaxjo
Rejs med tog til Alvesta
Alvesta
Rejs med tog til Östersund
Östersund
Se priser

Hvordan kommer man fra Vaxjo til Östersund?

Planlægger du at rejse til Östersund fra Vaxjo og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Vaxjo til Östersund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Vaxjo og Östersund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, SAS - Scandinavian Airlines, Malmo Aviation eller Yuzmashavia) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Vaxjo og Östersund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Vaxjo-Östersund-rejse.

På din rejse fra Vaxjo til Östersund har du flere transportmuligheder

Togbillet Vaxjo Östersund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Vaxjo Östersund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Vaxjo Östersund

Mange flyvninger forbinder Vaxjo til Östersund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Östersund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Vaxjo til Östersund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Vaxjo Östersund

Afgangsby
Vaxjo
Sverige
Destination by
Östersund
Sverige
Afstand
701 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Vaxjo Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Planlæg nemt din rejse fra Vaxjo til Östersund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Vaxjo til Östersund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Vaxjo og Östersund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, SAS - Scandinavian Airlines, Malmo Aviation eller Yuzmashavia for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Vaxjo og Östersund med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Vaxjo? Hvor ankommer jeg i Östersund?

Afgangsstationer i Vaxjo

Växjö station
Kort

Afgangslufthavne i Vaxjo

Vaxjo
Kort

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Östersund

Froesoe
Kort
Søg efter Vaxjo Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt