Vaxjo
Rejs direkte til Stockholm med fly, tog, bus
Stockholm
Se priser

Hvordan kommer man fra Vaxjo til Stockholm?

Planlægger du at rejse til Stockholm fra Vaxjo og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Vaxjo til Stockholm på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Vaxjo og Stockholm, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Vaxjo og Stockholm på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Vaxjo-Stockholm-rejse.

På din rejse fra Vaxjo til Stockholm har du flere transportmuligheder

Bus fra Vaxjo til Stockholm

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Vaxjo til Stockholm, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Vaxjo Stockholm

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Vaxjo Stockholm-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Vaxjo Stockholm

Mange flyvninger forbinder Vaxjo til Stockholm hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Stockholm på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Vaxjo til Stockholm, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Vaxjo Stockholm

Afgangsby
Vaxjo
Sverige
Destination by
Stockholm
Sverige
Afstand
333 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly, tog og bus
Søg efter Vaxjo Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm
Planlæg nemt din rejse fra Vaxjo til Stockholm med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Vaxjo til Stockholm med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Vaxjo og Stockholm, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Vaxjo og Stockholm med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Vaxjo og Stockholm

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Vaxjo til Stockholm?
Priser Busbilletter fra Vaxjo til Stockholm er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Stockholm (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Vaxjo og Stockholm, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Rejsetid Busser fra Vaxjo til Stockholm er normalt meget langsommere end tog til Stockholm for at tilbagelægge den 333 km lange strækning.
Komfort Busser mellem Vaxjo og Stockholm kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Vaxjo til Stockholm?
Hastighed Tog fra Vaxjo til Stockholm er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Tilgængelighed Togstationerne i Vaxjo eller Stockholm ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Fleksibilitet Vaxjo Stockholm-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Omkostninger Vaxjo-Stockholm-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Vaxjo til Stockholm?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Vaxjo til Stockholm, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Hastighed At flyve mellem Vaxjo og Stockholm er den hurtigste måde at rejse de 333 km mellem Vaxjo og Stockholm på.
Priser Flybilletter fra Vaxjo til Stockholm kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Sikkerhedskontrol Rejsende til Stockholm er ofte nødt til at ankomme tidligt til Vaxjo lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Vaxjo? Hvor ankommer jeg i Stockholm?

Afgangsstationer for busser i Vaxjo

Växjö Universitet PG Veides v
Kort
Växjö station
Kort

Afgangsstationer i Vaxjo

Växjö station
Kort

Afgangslufthavne i Vaxjo

Vaxjo
Kort

Stockholm ankomst busstationer

Stockholm
Kort

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Stockholm

Bromma
Kort
Søg efter Vaxjo Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm

Bus Vaxjo Stockholm

Varigheden af busrejsen mellem Vaxjo og Stockholm varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Stockholm på din rejsedato.

Busser mellem Vaxjo og Stockholm har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Vaxjo-Stockholm varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Vaxjo til Stockholm på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Vaxjo-Stockholm, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Vaxjo Stockholm

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Vaxjo Stockholm

Tog Vaxjo Stockholm

Det anbefales at bestille din togbillet fra Vaxjo til Stockholm mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Vaxjo til Stockholm afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Stockholm er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togbilletter fra Vaxjo til Stockholm kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togene mellem Vaxjo og Stockholm er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Togvirksomheder fra Vaxjo til Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Vaxjo Stockholm

Flyrejser Vaxjo Stockholm

Flyselskaber Vaxjo Stockholm

Golden Air
Golden Air
Avies
Avies
Søg efter flybilletter Vaxjo Stockholm
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt