Anbefalet rute
Vaxjo
Rejs direkte til Umeå med fly
Umeå
Se priser
Alternative ruter
Vaxjo
Rejs med fly til Stockholm
Stockholm
Rejs med tog til Umeå
Umeå
Se priser

Hvordan kommer man fra Vaxjo til Umeå?

Planlægger du at rejse til Umeå fra Vaxjo og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Vaxjo til Umeå på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Vaxjo og Umeå, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Malmo Aviation, Golden Air eller SJ) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Vaxjo og Umeå på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Vaxjo-Umeå-rejse.

På din rejse fra Vaxjo til Umeå har du flere transportmuligheder

Togbillet Vaxjo Umeå

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Vaxjo Umeå-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Vaxjo Umeå

Mange flyvninger forbinder Vaxjo til Umeå hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Umeå på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Vaxjo til Umeå, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Vaxjo Umeå

Afgangsby
Vaxjo
Sverige
Destination by
Umeå
Sverige
Afstand
828 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Vaxjo Umeå billetter
Søg efter overnatning i Umeå
Planlæg nemt din rejse fra Vaxjo til Umeå med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Vaxjo til Umeå med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Vaxjo og Umeå, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Malmo Aviation, Golden Air eller SJ for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Vaxjo og Umeå med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Vaxjo? Hvor ankommer jeg i Umeå?

Afgangslufthavne i Vaxjo

Vaxjo
Kort

Ankomststationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Ankomstlufthavne i Umeå

Umea
Kort
Søg efter Vaxjo Umeå billetter
Søg efter overnatning i Umeå
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt