Visby
Rejs med fly til Malmø
Malmø
Rejs med tog, bus til Lund
Lund
Se priser

Hvordan kommer man fra Visby til Lund?

Planlægger du at rejse til Lund fra Visby og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Visby til Lund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Visby og Lund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Visby og Lund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Visby-Lund-rejse.

På din rejse fra Visby til Lund har du flere transportmuligheder

Bus fra Visby til Lund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Visby til Lund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Visby Lund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Visby Lund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Visby Lund

Mange flyvninger forbinder Visby til Lund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Lund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Visby til Lund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Visby Lund

Afgangsby
Visby
Sverige
Gotland
Destination by
Lund
Sverige
Afstand
379 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Visby Lund billetter
Søg efter overnatning i Lund
Planlæg nemt din rejse fra Visby til Lund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Visby til Lund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Visby og Lund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Visby og Lund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Visby og Lund

Fordele og ulemper ved at flyve fra Visby til Lund?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Visby til Lund, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Visby Lund har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Visby til Lund?
Miljøvenligt Toget fra Visby til Lund anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Fleksibilitet Visby Lund-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Visby til Lund?
Service om bord Moderne busser mellem Visby og Lund er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Rejsetid Busser fra Visby til Lund er normalt meget langsommere end tog til Lund for at tilbagelægge den 379 km lange strækning.

Hvor skal man starte fra i Visby? Hvor ankommer jeg i Lund?

Afgangslufthavne i Visby

Visby
Kort

Lund ankomst busstationer

Lund Centralstation
Kort

Ankomststationer i Lund

Lund Centralstation
Kort
Søg efter Visby Lund billetter
Søg efter overnatning i Lund

Bus Visby Lund

Hyppigheden af afgangene til Visby fra Lund varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Lund, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Visby-Lund-busbillet.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Visby-Lund varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Visby til Lund på Vivanoda.

Busselskaber Visby Lund

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Visby Lund

Tog Visby Lund

Det anbefales at bestille din togbillet fra Visby til Lund mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Visby til Lund. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Visby til Lund, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Togvirksomheder fra Visby til Lund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Visby Lund

Flyrejser Visby Lund

Flyselskaber Visby Lund

Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Visby Lund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt