Rejser fra Visby til Stockholm

Planlæg din tur fra Visby til Stockholm i bus, færge, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Visby til Stockholm i fly, færge, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Visby
Stockholm
  • Få priser
2
Visby
Oskarshamn
Stockholm
  • Få priser

Rejse Visby Stockholm

Transportformerfly, færge, bus
afstand189 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra Visby til Stockholm?

Vi tilbyder 2 ruter i bus, færge, flyat forberede din Visby Stockholm tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (bus, færge, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Visby Stockholm ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Visby og Stockholm på et kort samt ruten Visby Stockholm og de forskellige forbindelsespunkter (Stockholm Bus Station, Karolinska institutet Bus Station, Arlanda Lufthavn, Bromma Lufthavn, Visby Lufthavn, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Stockholm

Hvilke transportører skal der rejse mellem Visby og Stockholm?

Flyselskaber
SAS - Scandinavian Airlines laver en flyvning afgår fra Visby VBY Lufthavn, der ligger 3.4 km fra Visby til Stockholm (ankomst til Arlanda ARN Lufthavn)
Yuzmashavia sikrer en rotation fra Visby VBY Lufthavn (beliggende på 3.4 km fra Visby Center, Sverige) til Stockholm (betjener Arlanda ARN Lufthavn)
Golden Air driver flyvningen afgår fra Visby VBY Lufthavn, der ligger 3.4 km fra Visby til Stockholm (ankomst til Bromma BMA Lufthavn)
Rederier
Bådene fra Destination Gotland giver den maritime forbindelse mellem havnen i Visby og Oskarshamn (Oskarshamn i 0.6 km af byen)
Busvirksomheder
Busoperatør Swebus yder busforbindelse fra Oskarshamn busstation Bus Terminal i Oskarshamn og Stockholm Bus Terminal ( Sverige)

Alle transportformer Visby Stockholm

For en tur fra Visby (Sverige) til Stockholm (Sverige) med en afstand på 189 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, færge og/eller bus, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly Visby> Stockholm bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut Visby ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Visby fjernbetjening VBY 3.4 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Arlanda Lufthavn, IATA kode: ARN) drives af SAS - Scandinavian Airlines, Yuzmashavia eller Golden Air.
Der er ingen direkte overgang til Visby Stockholm, så du bliver nødt til at bruge andre midler (bus) at kombinere med færgen for at færdiggøre havkrydsningen Visby-Oskarshamn.
Du vil starte i Visby havn på 1.2 km de Visby ombord på et Destination Gotland skib. Båden vil dock i Oskarshamn Port på 0.6 km fra Oskarshamn. Vi råder dig til at ankomme til Visby Havn for at gå om bord en til to timer før den angivne tid på din reservation.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Visby Stockholm kun med bus, er der andre transportformer (færge) som vil afslutte rejsen Oskarshamn-Stockholm.
Du vil bordlægge en bus til Oskarshamn. Bussen vil slippe dig af i Stockholm (0.5 km fra Stockholm, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Oskarshamn busstation busstation (ved 0.2 km de Oskarshamn) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Stockholm.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)