Anbefalet rute
Visby
Rejs direkte til Stockholm med fly
Stockholm
Se priser
Alternative ruter
Visby
Rejs med færge til Vastervik
Vastervik
Rejs med bus til Stockholm
Stockholm
Se priser

Hvordan kommer man fra Visby til Stockholm?

Planlægger du at rejse til Stockholm fra Visby og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Visby til Stockholm på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Visby og Stockholm, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines, Yuzmashavia eller Golden Air) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Visby og Stockholm på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Visby-Stockholm-rejse.

På din rejse fra Visby til Stockholm har du flere transportmuligheder

Visby Stockholm med færge

Færgen mellem Visby og Stockholm er en interessant transportmulighed for rejsende, der ønsker en stressfri rejse og en unik oplevelse.

Bus fra Visby til Stockholm

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Visby til Stockholm, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Flybilletter Visby Stockholm

Mange flyvninger forbinder Visby til Stockholm hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Stockholm på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Visby til Stockholm, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Visby Stockholm

Afgangsby
Visby
Sverige
Gotland
Destination by
Stockholm
Sverige
Afstand
189 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly
Søg efter Visby Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm
Planlæg nemt din rejse fra Visby til Stockholm med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Visby til Stockholm med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Visby og Stockholm, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines, Yuzmashavia eller Golden Air for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Visby og Stockholm med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Visby og Stockholm

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Visby til Stockholm?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Visby og Stockholm, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Rejsetid Busser fra Visby til Stockholm er normalt meget langsommere end tog til Stockholm for at tilbagelægge den 189 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at rejse med færge fra Visby til Stockholm?
Service om bord Nogle af de færgeselskaber, som du rejser med mellem Visby og Stockholm, tilbyder passagererne komfortable kahytter til at sove og hvile i, restauranter om bord, barer og alle former for underholdning.
Vejret Vejrforholdene kan nogle gange gøre færgeture mellem Visby og Stockholm vanskelige og ubehagelige for dem, der er tilbøjelige til at blive søsyge.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Visby til Stockholm?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Visby til Stockholm, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Stockholm er ofte nødt til at ankomme tidligt til Visby lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Visby? Hvor ankommer jeg i Stockholm?

Afgangssteder i Visby

Visby
Kort

Afgangslufthavne i Visby

Visby
Kort

Stockholm ankomst busstationer

Stockholm
Kort
Karolinska institutet
Kort
Rålambshovsparken
Kort

Ankomstlufthavne i Stockholm

Arlanda
Kort
Bromma
Kort
Søg efter Visby Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm

Færge Visby Stockholm

Det anbefales altid at reservere på forhånd, når du rejser mellem Visby og Stockholm, især i travle perioder. Dette sikrer de bedste priser og en garanteret plads om bord.

Prisen på en færgebillet fra Visby til Stockholm kan variere afhængigt af færgeselskab og sæson. Det er derfor tilrådeligt at søge efter Visby til Stockholm færgebilletter på Vivanoda. Dette vil give dig mulighed for at sammenligne de forskellige selskaber og finde ud af de aktuelle priser.

Dette afhænger meget af den tid på året, hvor du ønsker at rejse mellem Visby og Stockholm. Bemærk venligst, at der ikke er nogen direkte færgeforbindelse mellem Visby og Stockholm, og du bliver nødt til at kombinere turen til Stockholm med en anden transportform.

Færgeselskaber Visby Stockholm

Destination Gotland
Destination Gotland
Søg efter Visby Stockholm færgebilletter

Bus Visby Stockholm

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Visby-Stockholm-busbillet.

De fleste busser mellem Visby og Stockholm er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Visby-Stockholm varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Visby til Stockholm på Vivanoda.

Busselskaber Visby Stockholm

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Søg efter busbilletter Visby Stockholm

Flyrejser Visby Stockholm

Flyselskaber Visby Stockholm

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
Søg efter flybilletter Visby Stockholm
Visby til Stockholm færge, bus, fly billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Visby til Stockholm

Hvad skal man se og lave i Stockholm?

Stockholm er også kendt for sit stilfulde og minimalistiske design med mange butikker med mode, møbler og interiørdesign. For madelskere byder byen på moderne nordiske retter samt traditionelle svenske retter som köttbullar (kødboller) og smörgåsbord.

Byens grønne områder må man heller ikke gå glip af, med Royal Djurgården Park og Bergius Botaniske Have som populære destinationer for gåture og picnicture. Hvis du vil have en panoramaudsigt over byen, må du ikke gå glip af tv-tårnet Kaknästornet.

Endelig er Stockholms livlige natteliv et andet attraktivt aspekt af byen med mange barer, klubber og restauranter, der har åbent til langt ud på natten. Stockholm er en fascinerende og mangfoldig by, der har noget at byde på for enhver rejsende.

Søg efter Visby Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt