Anbefalet rute
Aarhus
Rejs direkte til Aalborg med tog
Aalborg
Se priser
Alternative ruter
Aarhus
Rejs med tog til Skanderborg
Skanderborg
Rejs med tog til Aalborg
Aalborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Aarhus til Aalborg?

Planlægger du at rejse til Aarhus fra Aalborg og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Aarhus til Aalborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Aarhus og Aalborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Danske StatsBaner (DSB) eller Deutsche Bahn) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Aarhus og Aalborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Aarhus-Aalborg-rejse.

På din rejse fra Aarhus til Aalborg har du flere transportmuligheder

Aarhus Aalborg med tog

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Aarhus Aalborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Aarhus til Aalborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Aarhus Aalborg

Afgangsby
Aarhus
Danmark
Destination by
Aalborg
Danmark
Afstand
101 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Aarhus Aalborg billetter
Søg efter overnatning i Aalborg
Planlæg nemt din rejse fra Aarhus til Aalborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Aarhus til Aalborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Aarhus og Aalborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Danske StatsBaner (DSB) eller Deutsche Bahn for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Aarhus og Aalborg med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Aarhus? Hvor ankommer jeg i Aalborg?

Afgangsstationer i Aarhus

Århus
Kort

Ankomststationer i Aalborg

Aalborg station
Kort
Skalborg St.
Kort
Aalborg Vestby St.
Kort
Lindholm St.
Kort
Søg efter Aarhus Aalborg billetter
Søg efter overnatning i Aalborg

3 tips til billigere rejser mellem Aarhus og Aalborg

Har du besluttet dig for at rejse fra Aarhus til Aalborg og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med tog, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra Aarhus til Aalborg.

  • 1. Undgå spidsbelastningsperioder
    Billetter fra Aarhus til Aalborg er meget ofte billigere, hvis du rejser uden for myldretiden. Ved at undgå disse travle tidspunkter på dagen kan du spare penge på din rejsebillet. Desuden kan det give dig en mere komfortabel rejse, hvis du rejser til Aalborg uden for myldretiden.
  • 2. Sammenlign transportformer
    Det kan være en god idé at sammenligne de forskellige transportformer for at spare penge på din rejse fra Aarhus til Aalborg. Selvom det kan virke som den hurtigste mulighed for at komme til Aalborg at flyve eller tage toget, kan samkørsel eller bus ofte være billigere alternativer. Overvej også rejsens længde og ruten for at finde den mest økonomiske løsning, der passer bedst til dine behov.
  • 3. Sammenlign priser
    Ved at bruge Vivanoda er en god måde at finde de bedste priser på din rejse fra Aarhus til Aalborg på. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser fra forskellige transportudbydere i én søgning og finde den bedste pris for dit ophold i Aalborg.

Tog Aarhus Aalborg

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Aarhus til Aalborg afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Aalborg er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togbilletter fra Aarhus til Aalborg kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Aarhus til Aalborg mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Aarhus og Aalborg anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Aarhus til Aalborg. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Aarhus og Aalborg.

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Aarhus til Aalborg, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Togvirksomheder fra Aarhus til Aalborg

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Søg efter togbilletter til Aarhus Aalborg
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt