Aarhus
Rejs direkte til Aalborg med bus, tog
Aalborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Aarhus til Aalborg?

Planlægger du at rejse til Aalborg fra Aarhus og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Aarhus til Aalborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Aarhus og Aalborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Danske StatsBaner (DSB) eller FlixBus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Aarhus og Aalborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Aarhus-Aalborg-rejse.

På din rejse fra Aarhus til Aalborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Aarhus til Aalborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Aarhus til Aalborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Aarhus Aalborg

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Aarhus Aalborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Aarhus til Aalborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Aarhus Aalborg

Afgangsby
Aarhus
Danmark
Destination by
Aalborg
Danmark
Afstand
101 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter Aarhus Aalborg billetter
Søg efter overnatning i Aalborg
Planlæg nemt din rejse fra Aarhus til Aalborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Aarhus til Aalborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Aarhus og Aalborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Danske StatsBaner (DSB) eller FlixBus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Aarhus og Aalborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Aarhus og Aalborg

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Aarhus til Aalborg?
Priser Busbilletter fra Aarhus til Aalborg er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Aalborg (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Service om bord Moderne busser mellem Aarhus og Aalborg er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Aarhus og Aalborg, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Aarhus og Aalborg kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra Aarhus til Aalborg er normalt meget langsommere end tog til Aalborg for at tilbagelægge den 101 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Aarhus til Aalborg?
Miljøvenligt Toget fra Aarhus til Aalborg anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Tilgængelighed Togstationerne i Aarhus eller Aalborg ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Hastighed Tog fra Aarhus til Aalborg er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Aarhus-Aalborg-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet Aarhus Aalborg-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.

Hvor skal man starte fra i Aarhus? Hvor ankommer jeg i Aalborg?

Afgangsstationer for busser i Aarhus

Aarhus
Kort

Afgangsstationer i Aarhus

Århus
Kort

Aalborg ankomst busstationer

Aalborg
Kort

Ankomststationer i Aalborg

Aalborg station
Kort
Skalborg St.
Kort
Aalborg Vestby St.
Kort
Lindholm St.
Kort
Søg efter Aarhus Aalborg billetter
Søg efter overnatning i Aalborg

3 tips til billigere rejser mellem Aarhus og Aalborg

Har du besluttet dig for at rejse fra Aarhus til Aalborg og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med bus eller tog, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra Aarhus til Aalborg.

  • 1. Undgå spidsbelastningsperioder
    Billetter fra Aarhus til Aalborg er meget ofte billigere, hvis du rejser uden for myldretiden. Ved at undgå disse travle tidspunkter på dagen kan du spare penge på din rejsebillet. Desuden kan det give dig en mere komfortabel rejse, hvis du rejser til Aalborg uden for myldretiden.
  • 2. Sammenlign transportformer
    Det kan være en god idé at sammenligne de forskellige transportformer for at spare penge på din rejse fra Aarhus til Aalborg. Selvom det kan virke som den hurtigste mulighed for at komme til Aalborg at flyve eller tage toget, kan samkørsel eller bus ofte være billigere alternativer. Overvej også rejsens længde og ruten for at finde den mest økonomiske løsning, der passer bedst til dine behov.
  • 3. Sammenlign priser
    Ved at bruge Vivanoda er en god måde at finde de bedste priser på din rejse fra Aarhus til Aalborg på. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser fra forskellige transportudbydere i én søgning og finde den bedste pris for dit ophold i Aalborg.

Bus Aarhus Aalborg

Varigheden af busrejsen mellem Aarhus og Aalborg varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Aalborg på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Aarhus-Aalborg varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Aarhus til Aalborg på Vivanoda.

Busser mellem Aarhus og Aalborg har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Hyppigheden af afgangene til Aarhus fra Aalborg varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Aalborg, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

De fleste busser mellem Aarhus og Aalborg er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Aarhus-Aalborg-busbillet.

Busselskaber Aarhus Aalborg

FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Aarhus Aalborg

Tog Aarhus Aalborg

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Aarhus til Aalborg afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Aalborg er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togbilletter fra Aarhus til Aalborg kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Aarhus til Aalborg mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Aarhus og Aalborg anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Aarhus til Aalborg. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Aarhus og Aalborg.

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Aarhus til Aalborg, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Togvirksomheder fra Aarhus til Aalborg

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Søg efter togbilletter til Aarhus Aalborg
Aarhus til Aalborg bus, tog billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Aarhus til Aalborg

Hvad skal man se og lave i Aalborg?

Aalborgs centrum er også fyldt med turistattraktioner, herunder Aalborghus Slot og Sankt Budolfi Domkirke. Slottet er et eksempel på traditionel skandinavisk arkitektur og rummer et fascinerende museum om Aalborgs historie. Budolfi's Domkirke er en imponerende gotisk kirke med farverige glasmalerier og smuk arkitektur.

For at komme rundt i byen kan besøgende bruge offentlig transport såsom busser og tog. Det er også muligt at leje cykler for at udforske byen i sit eget tempo. Aalborg har også mange restauranter, der serverer traditionelle danske retter, samt butikker og kunsthåndværkermarkeder.

Aalborg er derfor en charmerende by med meget at tilbyde besøgende. Fascinerende historiske seværdigheder, maleriske udsigter og en venlig atmosfære gør den til en ideel destination for rejsende på udkig efter nye opdagelser.

Søg efter Aarhus Aalborg billetter
Søg efter overnatning i Aalborg

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt