Sådan kommer du til Aarhus

Planlægger du en rejse til Aarhus? Men du ved ikke, hvordan du skal komme dertil? Vivanoda hjælper dig med at organisere din rejse til Aarhus ved at lade dig søge og sammenligne de bedste tilbud på tog og fly.

Med tog til Aarhus

Toget er en økonomisk og økologisk måde at komme til Aarhus på. Det giver dig mulighed for nemt at ankomme til centrum af Aarhus og nyde seværdighederne.

Flyrejser til Aarhus

Fly er den hurtigste måde at komme til Aarhus på. Du skal dog tilføje den tid, det tager at komme til lufthavnen, som ligger uden for Aarhuss centrum. Priserne på flyrejser til Aarhus er også ofte attraktive.

Transport til Aarhus i tal

Land
Danmark
Antal flyselskaber, der flyver til Aarhus
5
Antal stationer eller lufthavne i Aarhus
1 lufthavne
1 stationer
Søg og find billetter til Aarhus
Søg efter overnatning i Aarhus
Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Aarhus med Vivanoda?

Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Aarhus med Vivanoda?

Når du planlægger en rejse til Aarhus, er det vigtigt at vælge din transportform ud fra dine behov, dit budget, tid og komfort. Uanset om du rejser med tog eller fly, kan dit valg af transportmiddel have en betydelig indvirkning på prisen og kvaliteten af din rejse til Aarhus. Derfor er det vigtigt at bruge et værktøj til sammenligning af transport og priser for at købe en billet til Aarhus.

Vivanoda er et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at finde de bedste rejsemuligheder til Aarhus i forhold til pris, tid og kvalitet. Med Vivanoda kan du sammenligne de forskellige færge-, tog- og busbilletter, der er tilgængelige for din rejse til Aarhus. På den måde kan du finde de billigste og mest velegnede muligheder til dine behov.

De mest populære ruter til Aarhus

Vi præsenterer de mest populære ruter til Aarhus fra alle større europæiske byer, uanset om det er med tog eller fly. Uanset om du ønsker at finde den billigste flyrejse til Aarhus, det hurtigste tog eller den mest komfortable bus, har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for, så du kan planlægge din rejse til Aarhus med ro i sindet.

Uanset om du rejser fra København, Fredericia, Horsens, Vejle, Skanderborg eller Ringsted eller en anden større europæisk by, sammenligner vi de forskellige transportformer for at hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for at komme til Aarhus. Du kan finde oplysninger om de mest populære ruter, transportvirksomheder, rejsetider, billetpriser og tips til sikker og behagelig rejse. Vi har også inkluderet tips til, hvordan du kan spare penge og finde de bedste priser til Aarhus. Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter den ultimative komfort, vil du finde alle muligheder for at planlægge din rejse til Aarhus med ro i sindet.

Søg og find billetter til Aarhus
Søg efter overnatning i Aarhus

Aarhus byguide

Aarhus, Danmarks næststørste by, er en interessant og dynamisk turistdestination for rejsende, der søger kulturelle oplevelser og smukke gåture. Byen er let tilgængelig med tog, bus og fly, og den internationale lufthavn ligger kun 35 minutters bustur fra byens centrum.

Blandt byens seværdigheder må du ikke gå glip af Aarhus Kunstmuseum, som har en omfattende samling af moderne og moderne kunst. Forlystelsesparken Tivoli Friheden er også et populært sted for familier, med forlystelser, shows og restauranter. Hvis du vil have en mere stille oplevelse, kan du gå en tur i byens smukke botaniske have, hvor du kan beundre planter og blomster fra hele verden.

Hvis du vil lære om byens historie og kultur, kan du besøge Aarhus Domkirke, byens største kirke, som blev bygget i det 12. århundrede og har en smuk arkitektur. Du kan også besøge Moesgaard Museum, et par kilometer uden for byen, for at lære mere om vikingernes historie og kultur i regionen.

For at komme rundt i byen kan du bruge offentlig transport såsom busser og lokaltog. Der er også taxaer til rådighed, men de kan være ret dyre. Leje af en cykel er en populær mulighed for rejsende, der ønsker at udforske byen på en mere miljøvenlig måde og i deres eget tempo.

Aarhus byder på en kombination af smukke kulturelle attraktioner, smukke grønne områder og charmerende butiksgader. Det er en ideel by til en solo- eller familieudflugt i byen.

Søg og find billetter til Aarhus
Søg efter overnatning i Aarhus

Rejs til Aarhus med tog

Hvor er togstationerne i Aarhus?

"Århus" station er den eneste station, der betjener Aarhus.

Århus
Station placeret 1.0 km fra centrum af Aarhus
Kort
Find togbilletter til Aarhus

Flyv til Aarhus

Nogle tips til billige flyrejser til Aarhus

For at optimere dine chancer for at finde en flyrejse til Aarhus med den bedste værdi for pengene, er der et par regler, du skal følge. Vi minder dig om dem her.

Sørg for, at du ikke går glip af nogen tilbud
Flyselskaber som Cimber Air, Ryanair og SAS - Scandinavian Airlines tilbyder regelmæssigt interessante kampagner på sociale netværk eller andre kommunikationsmidler.
Vælg bestemte dage for din flyafgang
Undgå at rejse til Aarhus på travle dage, f.eks. i weekenden. Flyrejser til Aarhus er ofte meget billigere i løbet af ugen, især tirsdage og onsdage.
Foretrækker du at rejse med lavprisflyselskaber
Lavprisflyselskaber til Aarhus vil helt sikkert spare dig penge på din flyrejse. Dog er alle tjenester om bord ofte ikke gratis.

Hvor er lufthavnene i Aarhus?

For at komme til Aarhus med fly skal du ankomme til Tirstrup lufthavn.

Tirstrup
Lufthavnen er 30.0 km fra Aarhus
Kort
Find fly til Aarhus
None
None
None
None