
I denne sommerperiode, som er ideel til maritime eskapader og krydstogter af alle slags, er færgen et populært transportmiddel for mange rejsende. Langt fra stresset i overfyldte lufthavne eller stationer giver færger dig mulighed for at rejse komfortabelt, mens du tager dig god tid.
Hos Vivanoda, en webplatform, der gør det muligt for rejsende at finde færge-, bus-, tog- og flybilletter, ønskede vi at iværksætte en større undersøgelse af færgepriserne i Europa for at få en bedre forståelse af variationerne i færgebilletpriserne i henhold til en række kriterier (destinationsland, afstand, sæsonbestemthed osv.).
Vi har derfor analyseret titusindvis af færgebilletter på hundredvis af ruter i Europa samt overfarter til Tyrkiet og Maghreb-landene (Marokko, Algeriet, Tunesien) for at få et så fyldestgørende billede som muligt. Det skal bemærkes, at kun prisen er blevet taget i betragtning i denne undersøgelse, uanset kvaliteten af servicen om bord, forskelle i personalets lønninger, økonomiske forskelle mellem landene osv.
Baseret på prisindekset, som repræsenterer den gennemsnitlige pris pr. person for at rejse 100 km med færge, har vi identificeret de dyreste og billigste lande for færgerejser.
Resultaterne afslører en betydelig variation i billetpriserne på tværs af kontinentet.
Blandt de dyreste lande topper Tyrkiet listen, efterfulgt af Storbritannien, Marokko, Malta, Island, Italien, Algeriet, Portugal og Spanien. Disse lande har alle relativt høje færgepriser.
På den anden side er det interessant at bemærke, at de skandinaviske lande og de baltiske lande er blandt de billigste i Europa. Tunesien topper listen over de billigste lande, efterfulgt af Litauen, Letland, Polen, Sverige, Norge, Finland, Albanien, Estland og Cypern. Disse destinationer tilbyder mere overkommelige priser for færgeoverfarter, hvilket kan være attraktivt for rejsende, der leder efter økonomiske løsninger.
Den næste del af vores undersøgelse fokuserer på sammenligningen af færgepriser mellem europæiske lande. Vi har analyseret færgepriserne på internationale ruter, som dem mellem Italien og Grækenland, Spanien og Marokko, og alle færgeruter mellem to lande for at forstå, hvordan priserne varierer fra et land til et andet. Indenlandske overfarter (Italien -> Italien eller Grækenland -> Grækenland, for eksempel) er udelukket.
Vi kan se, at overfarter mellem Grækenland og Tyrkiet har det højeste prisindeks i Europa. Langt bagefter kommer rejser mellem Spanien og Marokko og mellem Danmark og Tyskland.
Omvendt er overfarter mellem Tyskland og Litauen eller Letland de billigste i Europa i forhold til den tilbagelagte afstand.
Overfarter mellem Norge og Sverige og mellem Italien og Spanien er også blandt de billigste i Europa.
Der er også en markant kontrast mellem overfarter til Marokko, som er blandt de billigste fra Frankrig eller Italien (lange overfarter), men blandt de dyreste fra Spanien (korte overfarter).
Vi ønskede at kontrollere, om længden af færgeoverfarten havde en indvirkning på gennemsnitsprisen for overfarter.
Vi fandt ud af, at jo kortere overfarten er, jo højere er prisen.
I dette afsnit ser vi nærmere på færgeprisindekset for hver af færgeruterne i Europa. I alt har vi analyseret næsten 800 ruter i hele Europa.
Vi kan se, at det er de meget korte overfarter (Lymington-Yarmouth, Chios-Cesme, Santa Maria Salina-Rinella og Caleta del Sebo-Orzela), der har de højeste prisindekser. Disse overfarter er de dyreste i Europa i forhold til den tilbagelagte distance.
Lad os nu se på rangeringen af de billigste færgeruter i Europa efter prisindeks. Vi analyserede i alt næsten 800 ruter i hele Europa.
I modsætning til diagrammet, der viser de dyreste ruter, kan vi se, at det hovedsageligt er lange overfarter (Travemünde-Liepaja, Barcelona-Civitavecchia, Klaipeda-Kiel og Barcelona-Porto Torres), der rangerer blandt de billigste i Europa.
Vi har analyseret og rangeret færgehavnene efter prisindekset for overfarter til hver havn.
Vi har analyseret og rangeret færgehavnene efter prisindekset for overfarter til hver havn.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne er sæsonbestemte, og om de varierer i forhold til den måned på året, hvor overfarten finder sted. Mange transportvirksomheder, såsom jernbaner og flyselskaber, varierer deres priser betydeligt i forhold til efterspørgslen, som ofte er meget højere i sommerferien.
På europæisk plan kan vi se, at færgepriserne i gennemsnit er højere fra juli til september, hvilket svarer til sommerperioden i Europa og derfor er højsæson for færgerejser. Men uden for denne sommerperiode er priserne kun lidt lavere i gennemsnit. En mere detaljeret analyse land for land (se de andre faner) viser, at denne sæsonbestemthed er mere udtalt i nogle lande.
Vi ønskede også at vide, om prisen på en færgeoverfart varierer i forhold til ugedagen.
Vi fandt ud af, at overfarter med afgang i weekenden var lidt dyrere end dem med afgang på en hverdag. Når vi analyserer land for land (se andre faner), kan vi se, at dette kriterium ikke altid er relevant.
For at gennemføre denne undersøgelse indsamlede vi næsten 110.000 priser for færgeoverfarter. Nogle priser omfattede en rejse for en person uden køretøj, andre for 2 voksne og et køretøj. Vi standardiserede derefter disse priser for at få en pris pr. person. Hver pris blev derefter konverteret for at få et indeks, der repræsenterer omkostningerne pr. 100 kørte kilometer.
Det skal bemærkes, at det kun er prisen, der er taget i betragtning i denne undersøgelse, uanset kvaliteten af servicen om bord, forskelle i personalets løn osv.
Det er vigtigt at erkende, at denne analyse af færgetakster i Europa, ligesom alle andre undersøgelser, har visse begrænsninger, som man bør tage højde for. Disse begrænsninger kan påvirke omfanget og nøjagtigheden af de opnåede resultater.
For det første er det vigtigt at bemærke, at undersøgelsen er baseret på tilgængelige og indsamlede data, hvilket betyder, at der kan være variationer i dækningen af færgeselskaber og destinationer, der er inkluderet. Som følge heraf kan nogle aktører eller ruter ikke være repræsenteret i analysen.
Desuden er færgepriserne udsat for udsving på grund af faktorer som sæsonudsving, efterspørgsel og særlige kampagner. Det er derfor vigtigt at erkende, at priserne kan ændre sig over tid, og at de opnåede resultater afspejler et øjebliksbillede.
Derudover er det vigtigt at bemærke, at færgepriserne kan variere afhængigt af en række faktorer, såsom økonomiske forskelle mellem lande, statslige tilskudspolitikker på visse ruter, selskabernes kvalitets- og serviceniveau, valutakurser og de enkelte selskabers prispolitikker. Disse forskelle kan påvirke de observerede prisforskelle mellem landene og vil sandsynligvis kræve en dybdegående analyse.
Endelig skal det nævnes, at færgepriserne kan variere afhængigt af passagerkategorier og de typer af tjenester, der tilbydes, hvilket kan føre til betydelige prisvariationer.
Med disse begrænsninger in mente er det vigtigt at fortolke resultaterne på en afbalanceret måde og at bruge resultaterne som en generel guide til at forstå tendenser og variationer i færgepriser i hele Europa.
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Danmark. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Danmark med andre europæiske lande, samt indenrigsoverfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Danmark til andre europæiske lande, såvel som indenrigsoverfarter.
Overfarter til Tyskland er de dyreste fra Danmark.
Ruterne mellem Danmark og Sverige eller Norge er de billigste.
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Danmark og rangeret dem efter prisindekset fra højest til lavest.
Som det fremgår af den foregående graf, skiller ruterne til Tyskland (Rodby-Puttgarden og Gedser-Rostock) sig ud med deres høje pris i forhold til den tilbagelagte distance.
Ruter, der betjener Norge, og især hovedstaden Oslo, har en meget lav gennemsnitspris.
Vi har analyseret alle de danske havne, der betjenes af mindst én færgerute, og derefter rangeret dem efter prisindekset fra højest til lavest.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Danmark varierede afhængigt af afgangsmåneden.
Fra september og frem ser færgepriserne ud til at falde markant.
Vi ønskede at finde ud af, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge på en weekenddag (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
Der er ingen forskel på færgepriserne i weekenden og på hverdage i Danmark.
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Storbritannien. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Storbritannien med andre europæiske lande, samt indenrigsoverfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Storbritannien til andre europæiske lande, såvel som indenrigsoverfarter.
Indenrigsfærgerne er langt de dyreste i forhold til den tilbagelagte distance.
Overfarter til Spanien er forholdsmæssigt de billigste i gennemsnit.
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Storbritannien og rangeret dem efter prisindekset fra højest til lavest.
Ruten Lymington - Yarmouth er den dyreste, og det samme gælder ruterne til Isle of Wight generelt.
Vi har analyseret alle de britiske havne, der betjenes af mindst én færgerute, og rangeret dem efter prisindeks fra højest til lavest.
Lerwick, Aberdeen, Liverpool, Kirwall og Hull er de billigste færgedestinationer i Storbritannien.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Storbritannien varierer afhængigt af afgangsmåneden.
Vi kan se, at der ikke er nogen egentlig sæsonvariation i færgepriserne, selvom priserne er lidt lavere i september og oktober.
Vi ville gerne vide, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge på en weekenddag (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
Vi fandt ud af, at der var meget lille forskel mellem en weekendafgang og en hverdagsafgang.
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Frankrig. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Frankrig med andre europæiske lande, samt indenrigsoverfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Frankrig til andre europæiske lande samt indenrigsoverfarter.
Når det gælder færgeoverfarter fra Frankrig, er der én ting, der skiller sig ud: destinationer til Marokko, Tunesien og Korsika har nogle af de mest overkommelige priser. Faktisk ligger disse overfarter et godt stykke under gennemsnitspriserne på andre ruter.
Der er også overfarter til Irland, hvor priserne er ret moderate.
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Frankrig og rangeret dem efter prisindekset fra højeste til laveste.
Overfarten mellem Bonifacio og Sardinien er langt den dyreste.
Overfarterne mellem Toulon og Porto Torres, dem til Marokko fra Sète og generelt dem mellem kontinentet og Korsika er de billigste i Frankrig.
Det skal dog bemærkes, at overfarterne til Korsika modtager tilskud fra de franske myndigheder som en del af "Dotation de Continuité Territoriale", hvilket gør det muligt for visse rederier at tilbyde lavere priser.
Vi har analyseret alle de havne i Frankrig, der betjenes af mindst én færge, og derefter rangeret dem efter prisindeks fra højeste til laveste.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Frankrig varierer afhængigt af afgangsmåneden.
August er den dyreste måned at rejse til Frankrig med færge.
Vi ville gerne vide, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge i weekenden (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
I Frankrig er der ingen reel prisforskel mellem en weekendafgang og en hverdagsafgang.
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Spanien. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Spanien med andre europæiske lande, samt indenrigsoverfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Spanien til andre europæiske lande, såvel som indenlandske overfarter.
Overfarter til Marokko har langt det højeste prisindeks.
Omvendt har overfarter til Italien og Irland det laveste prisindeks.
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Spanien og rangeret dem med det højeste prisindeks.
Ruterne mellem Tangier ved Marox og Algiersciras eller Tarifa er blandt de dyreste i Spanien.
De lokale ruter til Lanzarote på De Kanariske Øer har også en meget høj gennemsnitlig overfartspris.
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Spanien og rangeret dem med det laveste prisindeks.
Det er de lange overfarter, som f.eks. til Italien fra Barcelona, og dem, der forbinder De Kanariske Øer (Arrecife) med fastlandet, som har det laveste prisindeks i landet.
Vi har analyseret alle de havne i Spanien, der betjenes af mindst én færgeforbindelse, og derefter rangeret dem efter prisindeks fra højest til lavest.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Spanien varierer afhængigt af afgangsmåneden.
Vi ville finde ud af, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge på en weekenddag (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
I Spanien er der meget lille prisforskel mellem at rejse med færge i weekenden eller på en hverdag.
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Italien. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Italien med andre europæiske lande, samt indenrigsoverfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Italien til andre europæiske lande, såvel som indenrigsoverfarter.
Overfarter til øen Malta (Valletta) og indenrigsoverfarter (øer -> fastland) viser det højeste prisindeks.
Lange overfarter over Middelhavet til Spanien, Marokko eller Tunesien er de billigste i landet.
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Italien og rangeret dem med det højeste prisindeks.
Forbindelsen mellem Santa Marina Salina og Rinella på øen Salina er den dyreste overfart i Italien i forhold til den tilbagelagte distance.
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Italien og rangeret dem med det laveste prisindeks.
Overfarterne til Spanien (Bacelona) fra Civitavcchia og Porto Torres på Sardinien har de laveste prisindekser i Italien.
Vi har analyseret alle de italienske havne, der betjenes af mindst én færgeforbindelse, og derefter rangeret dem med det højeste prisindeks.
Vi har analyseret alle de italienske havne, der betjenes af mindst én færgeforbindelse, og derefter rangeret dem med det laveste prisindeks.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Italien varierer afhængigt af afgangsmåneden.
Priserne ser ud til at falde efter september.
Vi ville gerne vide, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge i weekenden (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
Der er ingen forskel på færgepriserne i weekenden og på hverdage i Italien.
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Grækenland. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Grækenland med andre europæiske lande, samt indenrigsoverfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Grækenland til andre europæiske lande, såvel som indenrigsoverfarter.
Overfarterne mellem Grækenland og Tyrkiet er langt de dyreste i landet.
Indenlandske overfarter og især overfarter til Italien er meget billigere.
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Grækenland og rangeret dem med det højeste prisindeks.
To færgeruter skiller sig ud fra resten på grund af deres høje priser.
Som det fremgår af den foregående graf, er ruten Chios > Csme, mellem Grækenland og Tyrkiet, den dyreste i landet i forhold til den tilbagelagte distance.
Den dyreste indenrigsoverfart er mellem Kosta og Spetses.
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Grækenland og rangeret dem med det laveste prisindeks.
Færgeruterne til Italien, og især dem mellem Patras og Venedig eller Ancona, er de billigste i landet.
Det skal også bemærkes, at et stort antal nationale ruter mellem de græske øer er ret billige.
Vi har analyseret alle de græske havne, der betjenes af mindst én færgerute, og derefter rangeret dem med det højeste prisindeks.
Vi har analyseret alle de græske havne, der betjenes af mindst én færgeforbindelse, og derefter rangeret dem med det laveste prisindeks.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Grækenland varierer afhængigt af afgangsmåneden.
Fra november og frem er priserne meget lavere (selvom mange linjer ikke længere sejler i vinterperioden).
Vi ville gerne vide, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge i weekenden (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
At rejse i weekenden ser ud til at være dyrere end at rejse i løbet af ugen.
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Norge. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Norge med andre europæiske lande, samt indenrigsoverfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Norge til andre europæiske lande samt indenrigsoverfarter.
Forbindelserne til Tyskland og indenrigsoverfarterne er de dyreste i landet.
Overfarter til Sverige er langt de billigste (især ruten Sandefjord-Stromstad).
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Norge og rangeret dem efter prisindekset fra højest til lavest.
Vi har analyseret alle havne i Norge, der betjenes af mindst én færgerute, og rangeret dem efter prisindekset fra højeste til laveste.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Norge varierer afhængigt af afgangsmåneden.
Vi ville finde ud af, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge på en weekenddag (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
I gennemsnit er færgepriserne lidt højere i weekenden.
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Sverige. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Sverige med andre europæiske lande, samt indenrigsoverfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Sverige til andre europæiske lande samt indenrigsoverfarter.
Overfarter til Norge (især Stromstad-Sandefjord-ruten) er de billigste i landet.
Omvendt er overfarterne til Danmark de dyreste.
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Sverige og rangeret dem efter pris, fra højest til lavest.
Vi har analyseret alle havne i Sverige, der betjenes af mindst én færgerute, og rangeret dem efter prisindekset fra højest til lavest.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Sverige varierer afhængigt af afgangsmåneden.
Priserne er højest fra juni til august.
Vi ville finde ud af, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge på en weekenddag (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Finland. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Finland med andre europæiske lande, samt indenlandske overfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Finland til andre europæiske lande, såvel som indenrigsoverfarter.
Vi har udvalgt alle færgeruter i Finland og rangeret dem efter prisindekset fra højest til lavest.
Vi har analyseret alle havne i Finland, der betjenes af mindst én færgerute, og rangeret dem efter prisindeks fra højeste til laveste.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Finland varierer afhængigt af afgangsmåneden.
Vi ville finde ud af, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge på en weekenddag (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Tyskland. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Tyskland med andre europæiske lande, samt indenrigsoverfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Tyskland til andre europæiske lande samt indenlandske overfarter.
Vi har udvalgt alle færgeruter i Tyskland og rangeret dem efter prisindekset fra højeste til laveste.
Vi har analyseret alle havne i Tyskland, der betjenes af mindst én færgerute, og rangeret dem efter prisindekset fra det højeste til det laveste.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Tyskland varierer afhængigt af afgangsmåneden.
Vi ville finde ud af, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge på en weekenddag (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Holland. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Holland med andre europæiske lande, samt indenlandske overfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Holland til andre europæiske lande samt indenrigsoverfarter.
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Holland og rangeret dem efter prisindekset fra højeste til laveste.
Vi har analyseret alle havne i Holland, der betjenes af mindst én færgerute, og rangeret dem efter prisindekset fra det højeste til det laveste.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Holland varierer afhængigt af afgangsmåneden.
Vi ville finde ud af, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge på en weekenddag (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Irland. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Irland med andre europæiske lande, samt indenrigsoverfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Irland til andre europæiske lande samt indenrigsoverfarter.
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Irland og rangeret dem efter pris fra højeste til laveste.
Vi har analyseret alle de havne i Irland, der betjenes af mindst én færgerute, og rangeret dem efter prisindeks fra højeste til laveste.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Irland varierede afhængigt af afgangsmåneden.
Vi ville finde ud af, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge på en weekenddag (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Portugal. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Portugal med andre europæiske lande, samt indenlandske overfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Portugal til andre europæiske lande, såvel som indenlandske overfarter.
Vi har udvalgt alle færgeruter i Portugal (Madeira og Azorerne) og rangeret dem efter prisindekset fra højeste til laveste.
Vi har analyseret alle de havne i Portugal, der betjenes af mindst én færgerute, og derefter rangeret dem efter prisindekset fra højest til lavest.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Portugal varierer afhængigt af afgangsmåneden.
Vi ville finde ud af, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge på en weekenddag (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Polen. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Polen med andre europæiske lande, samt indenrigsoverfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle overfarter fra Polen til andre europæiske lande, såvel som indenrigsoverfarter.
Vi har udvalgt alle færgeruter i Polen og rangeret dem efter prisindekset fra højeste til laveste.
Vi har analyseret alle havne i Polen, der betjenes af mindst én færgerute, og rangeret dem efter prisindekset fra højest til lavest.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Polen varierer afhængigt af afgangsmåneden.
Vi ville finde ud af, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge på en weekenddag (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).
I dette afsnit vil vi fokusere på færgeoverfarter fra Kroatien. Ved at analysere færgepriserne på forskellige ruter, der forbinder Kroatien med andre europæiske lande, samt indenrigsoverfarter, vil vi forsøge at fremhæve pristendenser og variationer i omkostninger for rejsende i henhold til forskellige kriterier.
Vi har sammenlignet priserne på alle færger fra Kroatien til andre europæiske lande og indenrigsruter.
Vi har udvalgt alle færgeruterne i Kroatien og rangeret dem efter prisindekset fra højeste til laveste.
Vi har analyseret alle havne i Kroatien, der betjenes af mindst én færgerute, og rangeret dem efter prisindekset fra højest til lavest.
Vi ønskede at finde ud af, om færgepriserne i Kroatien varierer afhængigt af afgangsmåneden.
Vi ville finde ud af, om det var dyrere eller billigere at rejse med færge på en weekenddag (fredag til søndag) end på en hverdag (mandag til torsdag).