København
Rejs direkte til Malmø med bus, tog
Malmø
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Malmø?

Planlægger du at rejse til Malmø fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Malmø på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Malmø, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Malmø på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Malmø-rejse.

På din rejse fra København til Malmø har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Malmø

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Malmø, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Malmø

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Malmø-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Malmø, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Malmø

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Malmø
Sverige
Afstand
28 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter København Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø
Planlæg nemt din rejse fra København til Malmø med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Malmø med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Malmø, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines, Swebus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Malmø med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Malmø

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Malmø?
Service om bord Moderne busser mellem København og Malmø er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Malmø, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Priser Busbilletter fra København til Malmø er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Malmø (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem København og Malmø kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra København til Malmø er normalt meget langsommere end tog til Malmø for at tilbagelægge den 28 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Malmø?
Miljøvenligt Toget fra København til Malmø anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Tilgængelighed Togstationerne i København eller Malmø ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Hastighed Tog fra København til Malmø er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger København-Malmø-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet København Malmø-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Malmø?

Afgangsstationer for busser i København

Kobenhavn
Kort
Köbenhavns Lufthavn
Kort
Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort

Afgangsstationer i København

København H
Kort
Københavns Lufthavn Kastrup
Kort
Österport
Kort
Nørreport St.
Kort

Malmø ankomst busstationer

Malmo
Kort
Malmö Triangeln station
Kort
Malmö Svävarterminalen
Kort
Malmö Shell Holma
Kort
Malmö
Kort

Ankomststationer i Malmø

Malmö Centralstation
Kort
Lockarp
Kort
Triangeln St.
Kort
Hyllie St. (Malmö Arena)
Kort
Søg efter København Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø

3 tips til billigere rejser mellem København og Malmø

Har du besluttet dig for at rejse fra København til Malmø og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med bus eller tog, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra København til Malmø.

  • 1. Undgå spidsbelastningsperioder
    Billetter fra København til Malmø er meget ofte billigere, hvis du rejser uden for myldretiden. Ved at undgå disse travle tidspunkter på dagen kan du spare penge på din rejsebillet. Desuden kan det give dig en mere komfortabel rejse, hvis du rejser til Malmø uden for myldretiden.
  • 2. Sammenlign priser
    Ved at bruge Vivanoda er en god måde at finde de bedste priser på din rejse fra København til Malmø på. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser fra forskellige transportudbydere i én søgning og finde den bedste pris for dit ophold i Malmø.
  • 3. Vær fleksibel med hensyn til datoer
    København-Malmø billetter er ofte billigere i løbet af ugen end i weekenden. Hvis du har råd til at rejse til Malmø i løbet af ugen frem for i weekenden, kan du spare penge på din København-Malmø-billet. Hvis du er fleksibel med hensyn til datoer, kan det desuden også hjælpe dig med at finde de bedste priser til Malmø.

Bus København Malmø

Hyppigheden af afgangene til København fra Malmø varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Malmø, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten København-Malmø varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra København til Malmø på Vivanoda.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en København-Malmø bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

De fleste busser mellem København og Malmø er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din København-Malmø-busbillet.

Varigheden af busrejsen mellem København og Malmø varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Malmø på din rejsedato.

Busselskaber København Malmø

Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter København Malmø

Tog København Malmø

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra København til Malmø, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Togbilletter fra København til Malmø kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra København til Malmø. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Det anbefales at bestille din togbillet fra København til Malmø mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem København og Malmø anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Det er muligt at reservere et særligt sæde på toget mellem København og Malmø. Afhængigt af selskabet kan denne service være mod betaling. Pladser kan bestilles online eller ved banegårdenes billetkontor.

Togvirksomheder fra København til Malmø

SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Søg efter togbilletter til København Malmø
København til Malmø bus, tog billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra København til Malmø

Hvad skal man se og lave i Malmø?

Seværdigheder i Malmø, som man ikke må gå glip af, er Turning Torso, en moderne spiralformet boligbygning, og Malmø Slot, en middelalderborg fra det 16. århundrede i byens centrum. Västra Hamnen-kvarteret er også et interessant sted at besøge med sine gader, der er foret med caféer, restauranter og designerbutikker.

Hvad angår transport, er Malmø en nem by at udforske til fods eller på cykel. Byen har også et netværk af lokale busser og tog samt færgeforbindelser til København. Netværket af cykelstier er meget veludbygget, hvilket gør det til en miljøvenlig og bekvem transportmulighed for at komme rundt i byen.

Endelig skal du sørge for at besøge byens mange parker og haver, herunder Pildammsparken og Malmøs botaniske have. Disse grønne områder byder på fredelige omgivelser, hvor du kan slappe af og nyde vejret.

Søg efter København Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt