Rejser fra Ljubljana til Sarajevo

Planlæg din tur fra Ljubljana til Sarajevo i bus, samkørsel, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Ljubljana til Sarajevo i fly, bil, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Ljubljana
Sarajevo
  • Få priser
2
Ljubljana
Zagreb
Sarajevo
/
  • Få priser

Rejse Ljubljana Sarajevo

Transportformerfly, samkørsel, bus
afstand393 km
Direkte linjeJa

Hvordan er det muligt at gå fra Ljubljana til Sarajevo ?

Du planlægger en tur fra Ljubljana til Sarajevo og som mange rejsende leder du efter den bedste og billigste transportform til at rejse mellem Ljubljana Sarajevo? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Du kan komme i en enkelt søgning på Vivanoda, din multimodale rejseplanlægger i Europa, alle priser for flyrejser, samkørsel og busser at rejse til Sarajevo fra Ljubljana Indtast blot din rejsedato til Sarajevo og Vivanoda gør resten. Endelig skal du bruge filtrene og sorteringsindstillingerne til at finjustere resultaterne.

Du bruger hovedsageligt samkørsel, flyrejser og busser af Air Serbia, Croatia Airlines, Adria Airways, FlixBus eller Blablacar at nå Sarajevo.

Hvilke transportører skal der rejse mellem Ljubljana og Sarajevo?

Flyselskaber
Air Serbia flyver afgår fra Brnik LJU Lufthavn, der ligger 21 km fra Ljubljana til Beograd (ankomst til Beograd BEG Lufthavn) og fra Beograd BEG Lufthavn (beliggende på 16 km fra Beograd Center, Serbien Og Montenegro) til Sarajevo (betjener Butmir SJJ Lufthavn)
Croatia Airlines sikrer en rotation afgår fra Pleso ZAG Lufthavn, der ligger 8.3 km fra Zagreb til Sarajevo (ankomst til Butmir SJJ Lufthavn)
Adria Airways driver flyvningen fra Brnik LJU Lufthavn (beliggende på 21 km fra Ljubljana Center, Slovenien) til Sarajevo (betjener Butmir SJJ Lufthavn)
Samkørsel
Afhængigt af den ønskede dato kan Blablacar tilbyde tilbud om at udføre en carpool Ljubljana-Zagreb (120 km)
Busvirksomheder
Busoperatør FlixBus yder busforbindelse fra Ljubljana Bus Terminal i Ljubljana og Zagreb Bus Terminal (Zagreb Kroatien)

Alle transportformer Ljubljana Sarajevo

Hvis du har nogle præferencer for en bestemt transportform, kan du få flere oplysninger om disse sektioner:

Billige flyrejser fra Ljubljana til Sarajevo

Billige flyrejser til Sarajevo er nogle gange ikke så nemme at få, men vi vil gerne minde dig om et par tip:

  • Det anbefales stærkt at booke dit Ljubljana Sarajevo fly flere uger (eller endda måneder) i forvejen. Det meste af tiden er dette den største afkaststyringsregel: den billigste pris er tilgængelig længe før afrejse (dette er målrettet fritidskunder, der er vant til at booke tidligt).
  • Foretrækker at flyve til Sarajevo på en ugedag (mandag til torsdag) og være fleksibel. Priserne varierer i løbet af tiden afhængigt af mange faktorer, herunder dato og tidspunkt for rejsen. Så du skal hellere have en 2- eller 3-dages fleksibilitet til at booke din rejse.

Hvilke flyselskaber, der driver Ljubljana til Sarajevo flyrejser?

Adria Airways er det eneste flyselskab, der flyver med direkte link til Sarajevo fra lufthavnen i Ljubljana.
Adria Airways Ljubljana Sarajevo

Afgang lufthavn i Ljubljana

  • LJU Brnik

Destination lufthavn i Sarajevo

  • SJJ Butmir

Ljubljana til Sarajevo bus

Desværre er der ingen direkte busrute Ljubljana Sarajevo og der er ingen måde at få dig til Sarajevo fra Ljubljana kun med bus. Du bliver nødt til at tage andre transportmidler: samkørsel og fly.

Bussen stopper ind Ljubljana

Du bliver nødt til at ankomme til dit Ljubljana stop mellem 15 minutter og 30 minutter, afhængigt af busselskabet, inden den afgangstid, der er angivet på din billet. Derefter skal du blot validere din billet med chaufføren af FlixBus, at lægge din bagage i bagagerummet og finde din plads.

  • Ljubljana

Carpool fra Ljubljana til Sarajevo

Ridesharing er en ny måde at rejse på, så folk kan dele Ljubljana-Sarajevo bilture med andre. Dette hjælper med at reducere rejseomkostningerne for både chaufføren og passageren og reducerer også påvirkningen på miljøet.

Tværtimod andre transportmidler giver carsharing ikke rejsende en defineret planlagt. Dette betyder, at når du leder efter Ljubljana-Sarajevo ture, vil du have større sandsynlighed for at finde dem, hvis du kun søger tre dage i forvejen (og ikke to måneder). Dette er mere en sidste øjeblik løsning Sarajevo.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)