Sådan kommer du til Grenoble

Planlægger du en rejse til Grenoble? Men du ved ikke, hvordan du skal komme dertil? Vivanoda hjælper dig med at organisere din rejse til Grenoble ved at lade dig søge og sammenligne de bedste tilbud på tog, bus og fly.

Med tog til Grenoble

Toget er en økonomisk og økologisk måde at komme til Grenoble på. Det giver dig mulighed for nemt at ankomme til centrum af Grenoble og nyde seværdighederne.

Med bus til Grenoble

Fjernbussen er et yderst økonomisk transportmiddel til et ophold i Grenoble. Til gengæld er det meget langsommere at rejse med bus til Grenoble end at rejse med tog eller fly.

Flyrejser til Grenoble

Fly er den hurtigste måde at komme til Grenoble på. Du skal dog tilføje den tid, det tager at komme til lufthavnen, som ligger uden for Grenobles centrum. Priserne på flyrejser til Grenoble er også ofte attraktive.

Transport til Grenoble i tal

Land
Frankrig
Antal flyselskaber, der flyver til Grenoble
15
Antal stationer eller lufthavne i Grenoble
1 lufthavne
2 stationer
2 busstationer
Søg og find billetter til Grenoble
Søg efter overnatning i Grenoble
Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Grenoble med Vivanoda?

Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Grenoble med Vivanoda?

Når du planlægger en rejse til Grenoble, er det vigtigt at vælge din transportform ud fra dine behov, dit budget, tid og komfort. Uanset om du rejser med tog, bus eller fly, kan dit valg af transportmiddel have en betydelig indvirkning på prisen og kvaliteten af din rejse til Grenoble. Derfor er det vigtigt at bruge et værktøj til sammenligning af transport og priser for at købe en billet til Grenoble.

Vivanoda er et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at finde de bedste rejsemuligheder til Grenoble i forhold til pris, tid og kvalitet. Med Vivanoda kan du sammenligne de forskellige færge-, tog- og busbilletter, der er tilgængelige for din rejse til Grenoble. På den måde kan du finde de billigste og mest velegnede muligheder til dine behov.

De mest populære ruter til Grenoble

Vi præsenterer de mest populære ruter til Grenoble fra alle større europæiske byer, uanset om det er med tog, bus eller fly. Uanset om du ønsker at finde den billigste flyrejse til Grenoble, det hurtigste tog eller den mest komfortable bus, har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for, så du kan planlægge din rejse til Grenoble med ro i sindet.

Uanset om du rejser fra København, Paris, Genève, London, Lyon eller Torino eller en anden større europæisk by, sammenligner vi de forskellige transportformer for at hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for at komme til Grenoble. Du kan finde oplysninger om de mest populære ruter, transportvirksomheder, rejsetider, billetpriser og tips til sikker og behagelig rejse. Vi har også inkluderet tips til, hvordan du kan spare penge og finde de bedste priser til Grenoble. Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter den ultimative komfort, vil du finde alle muligheder for at planlægge din rejse til Grenoble med ro i sindet.

Søg og find billetter til Grenoble
Søg efter overnatning i Grenoble

Rejs til Grenoble med tog

Hvor er togstationerne i Grenoble?

For at komme til Grenoble med tog kan du vælge mellem 2 stationer, herunder Grenoble og Grenoble U.-Gières.

Grenoble
Station placeret 1.4 km fra centrum af Grenoble
Kort
Grenoble U.-Gières
Station placeret 4.3 km fra centrum af Grenoble
Kort
Find togbilletter til Grenoble

Rejs til Grenoble med bus

Tips til at finde en billigere busbillet til Grenoble

Selv om busrejser i sig selv er en billig måde at komme til Grenoble på, er der altid måder at spare endnu mere på.

Vent ikke til sidste øjeblik med at bestille din billet til Grenoble
Når du har fundet den laveste billetpris på Vivanoda for din rejse til Grenoble fra f.eks. Paris, Genève, London, Lyon, Torino eller Clermont-Ferrand, skal du vælge den, og du vil blive omdirigeret til luftfartsselskabets hjemmeside (Blablabus, Eurolines og FlixBus). Vi anbefaler, at du bestiller din billet hurtigt, da priserne kan stige hurtigt!
Rejs til Grenoble med fleksible datoer
Hvis du giver lidt spillerum på datoen for din rejse til Grenoble, øger du dine chancer for at få en bedre billetpris hos Isilines, AeroCar, FlixBus, Eurolines og Blablabus, især ved at undgå spidsbelastningsperioder.
Sammenlign alle bustilbud til Grenoble
Vivanoda giver dig mulighed for hurtigt at se alle priser og kampagner fra Isilines, AeroCar, FlixBus, Eurolines og Blablabus. Så uanset om du rejser fra Paris, Genève, London, Lyon, Torino eller Clermont-Ferrand, kan du nemt finde din ideelle busbillet til Grenoble.

Hvor er de busstationer i Grenoble?

Her er en liste over 2 busstationer (eller busstoppesteder), der betjener byen Grenoble.

Grenoble
Busstation 1.3 km fra Grenoble
Kort
Grenoble
Busstation 1.4 km fra Grenoble
Kort
Find busbilletter til Grenoble

Flyv til Grenoble

Nogle tips til billige flyrejser til Grenoble

For at optimere dine chancer for at finde en flyrejse til Grenoble med den bedste værdi for pengene, er der et par regler, du skal følge. Vi minder dig om dem her.

Sammenlign alle flyselskabernes tilbud.
Ved at bruge en flyaggregator som Vivanoda sikrer du dig et bredt udvalg af flyrejser til Grenoble og optimerer dine chancer for at finde den bedste flyrejse med flyselskaber som Easyjet, Wizzair, Transavia.com, Thomas Cook Airlines UK og Ryanair.
Hvis du bestiller din flyrejse til Grenoble flere måneder i forvejen, får du ofte de bedste priser
Jo længere du venter med at bestille din flyrejse til Grenoble, jo højere priser er der sandsynligvis. Derfor er det bedst at planlægge dit ophold i Grenoble i god tid.
Vælg bestemte dage for din flyafgang
På visse ugedage, f.eks. tirsdage og onsdage, er flyafgange til Grenoble mindre fyldte end på fredage eller søndage. De er derfor billigere.

Hvor er lufthavnene i Grenoble?

For at komme til Grenoble med fly skal du ankomme til Grenoble-Isere lufthavn.

Grenoble-Isere
Lufthavnen er 36.6 km fra Grenoble
Kort
Find fly til Grenoble
None
None
None
None