Sådan kommer du til Tours

Planlægger du en rejse til Tours? Men du ved ikke, hvordan du skal komme dertil? Vivanoda hjælper dig med at organisere din rejse til Tours ved at lade dig søge og sammenligne de bedste tilbud på tog, bus og fly.

Med tog til Tours

Toget er en økonomisk og økologisk måde at komme til Tours på. Det giver dig mulighed for nemt at ankomme til centrum af Tours og nyde seværdighederne.

Med bus til Tours

Fjernbussen er et yderst økonomisk transportmiddel til et ophold i Tours. Til gengæld er det meget langsommere at rejse med bus til Tours end at rejse med tog eller fly.

Flyrejser til Tours

Fly er den hurtigste måde at komme til Tours på. Du skal dog tilføje den tid, det tager at komme til lufthavnen, som ligger uden for Tourss centrum. Priserne på flyrejser til Tours er også ofte attraktive.

Transport til Tours i tal

Land
Frankrig
Antal flyselskaber, der flyver til Tours
7
Antal stationer eller lufthavne i Tours
1 lufthavne
1 stationer
1 busstationer
Søg og find billetter til Tours
Søg efter overnatning i Tours
Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Tours med Vivanoda?

Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Tours med Vivanoda?

Når du planlægger en rejse til Tours, er det vigtigt at vælge din transportform ud fra dine behov, dit budget, tid og komfort. Uanset om du rejser med tog, bus eller fly, kan dit valg af transportmiddel have en betydelig indvirkning på prisen og kvaliteten af din rejse til Tours. Derfor er det vigtigt at bruge et værktøj til sammenligning af transport og priser for at købe en billet til Tours.

Vivanoda er et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at finde de bedste rejsemuligheder til Tours i forhold til pris, tid og kvalitet. Med Vivanoda kan du sammenligne de forskellige færge-, tog- og busbilletter, der er tilgængelige for din rejse til Tours. På den måde kan du finde de billigste og mest velegnede muligheder til dine behov.

De mest populære ruter til Tours

Vi præsenterer de mest populære ruter til Tours fra alle større europæiske byer, uanset om det er med tog, bus eller fly. Uanset om du ønsker at finde den billigste flyrejse til Tours, det hurtigste tog eller den mest komfortable bus, har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for, så du kan planlægge din rejse til Tours med ro i sindet.

Uanset om du rejser fra Paris, Angers, Nantes, Orleans, Bordeaux eller Poitiers eller en anden større europæisk by, sammenligner vi de forskellige transportformer for at hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for at komme til Tours. Du kan finde oplysninger om de mest populære ruter, transportvirksomheder, rejsetider, billetpriser og tips til sikker og behagelig rejse. Vi har også inkluderet tips til, hvordan du kan spare penge og finde de bedste priser til Tours. Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter den ultimative komfort, vil du finde alle muligheder for at planlægge din rejse til Tours med ro i sindet.

Søg og find billetter til Tours
Søg efter overnatning i Tours

Rejs til Tours med tog

Hvor er togstationerne i Tours?

"Tours" station er den eneste station, der betjener Tours.

Tours
Station placeret 0.4 km fra centrum af Tours
Kort
Find togbilletter til Tours

Rejs til Tours med bus

Tips til at finde en billigere busbillet til Tours

Selv om busrejser i sig selv er en billig måde at komme til Tours på, er der altid måder at spare endnu mere på.

Fleksibilitet på datoer: et aktiv for din busrejse til Tours
Hvis du ikke har en bestemt dato for at rejse til Tours med bus, er det bedst at prøve flere datoer og undgå weekender, da billetter fra Laigné-St-Gervais, Joué-lès-Tours, Ingrandes-sur-Vienne, Imphy, Gilly-sur-Loire eller Fréteval-Morée ofte er dyrere!
Book din busrejse til Tours hurtigt
Når du har fundet den laveste billetpris på Vivanoda for din rejse til Tours fra f.eks. Paris, Angers, Nantes, Orleans, Bordeaux eller Poitiers, skal du vælge den, og du vil blive omdirigeret til luftfartsselskabets hjemmeside (Blablabus, Eurolines og FlixBus). Vi anbefaler, at du bestiller din billet hurtigt, da priserne kan stige hurtigt!
Sammenlign alle bustilbud til Tours
Vivanoda giver dig mulighed for hurtigt at se alle priser og kampagner fra ALSA, Isilines, FlixBus, Eurolines og Blablabus. Så uanset om du rejser fra Paris, Angers, Nantes, Orleans, Bordeaux eller Poitiers, kan du nemt finde din ideelle busbillet til Tours.

Hvor er de busstationer i Tours?

Der er kun én busstation (eller busstoppested), hvorfra du kan komme til Tours.

Tours
Busstation 1.3 km fra Tours
Kort
Find busbilletter til Tours

Flyv til Tours

Nogle tips til billige flyrejser til Tours

For at optimere dine chancer for at finde en flyrejse til Tours med den bedste værdi for pengene, er der et par regler, du skal følge. Vi minder dig om dem her.

Sammenlign alle flyselskabernes tilbud.
Sammenlign altid alle tilbud og priser på flyrejser til Tours. Ved at bruge en platform som Vivanoda vil denne søgning blive lettere.
Hold øje med kampagner.
Ryanair og andre flyselskaber er altid meget aktive med rabatter og kampagnepriser, især på sociale netværk.
En flybillet til Tours er dyrere i sidste øjeblik
De fleste flyselskaber tillader dig at bestille din flybillet til Tours 12 måneder i forvejen. Priserne er normalt meget lavere end få dage før afgang.

Hvor er lufthavnene i Tours?

For at komme til Tours med fly skal du ankomme til St Symphorien lufthavn.

St Symphorien
Lufthavnen er 5.1 km fra Tours
Kort
Find fly til Tours
None
None
None
None