Rejser fra Århus til Ostrava

Planlæg din tur fra Århus til Ostrava i fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra Århus til Ostrava i fly

  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
Århus
Ostrava
  • Få priser

Rejse Århus Ostrava

Transportformerfly
afstand886 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Århus til Ostrava?

Vi tilbyder 1 ruter i flyat forberede din Århus Ostrava tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Århus Ostrava ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Århus og Ostrava på et kort samt ruten Århus Ostrava og de forskellige forbindelsespunkter (Mosnov Lufthavn, Tirstrup Lufthavn) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Ostrava

Alle transportformer Århus Ostrava

For en tur fra Århus (Danmark) til Ostrava (Tjekkiet) med en afstand på 886 km kan du låne Kun én transportform (fly).
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Ostrava fra Århus, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Århus-London og London-Ostrava
Afslut Århus ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Tirstrup fjernbetjening AAR 31 km, til optagelse din bagage for flyvningen til London (Stansted Lufthavn, IATA kode: STN) drives af Ryanair.Fra London, tag et andet fly med Ryanair, der fører dig til Mosnov lufthavn (Ostrava, Tjekkiet).

Hvilke transportører skal der rejse mellem Århus og Ostrava?

Flyselskaber
Ryanair flyver afgår fra Tirstrup AAR Lufthavn, der ligger 31 km fra Århus til London (ankomst til Stansted STN Lufthavn) og fra Stansted STN Lufthavn (beliggende på 51 km fra London Center, Det Forenede Kongerige) til Ostrava (betjener Mosnov OSR Lufthavn)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)