Anbefalet rute
Barcelona
Rejs med fly til København
København
Rejs med tog, bus til Horsens
Horsens
Se priser
Alternative ruter
Barcelona
Rejs med fly til Hamborg
Hamborg
Rejs med tog til Horsens
Horsens
Se priser
Barcelona
Rejs med fly til Berlin
Berlin
Rejs med tog til Horsens
Horsens
Se priser

Hvordan kommer man fra Barcelona til Horsens?

Planlægger du at rejse til Horsens fra Barcelona og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Barcelona til Horsens på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Barcelona og Horsens, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Deutsche Bahn, Danske StatsBaner (DSB), FlixBus, Germanwings eller Norwegian Air Shuttle) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Barcelona og Horsens på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Barcelona-Horsens-rejse.

På din rejse fra Barcelona til Horsens har du flere transportmuligheder

Bus fra Barcelona til Horsens

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Barcelona til Horsens, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Barcelona Horsens

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Barcelona Horsens-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Barcelona Horsens

Mange flyvninger forbinder Barcelona til Horsens hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Horsens på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Barcelona til Horsens, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Barcelona Horsens

Afgangsby
Barcelona
Spanien
Catalonien
Destination by
Horsens
Danmark
Afstand
1703 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Barcelona Horsens billetter
Søg efter overnatning i Horsens
Planlæg nemt din rejse fra Barcelona til Horsens med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Barcelona til Horsens med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Barcelona og Horsens, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Deutsche Bahn, Danske StatsBaner (DSB), FlixBus, Germanwings eller Norwegian Air Shuttle for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Barcelona og Horsens med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Barcelona og Horsens

Fordele og ulemper ved at flyve fra Barcelona til Horsens?
Hastighed At flyve mellem Barcelona og Horsens er den hurtigste måde at rejse de 1703 km mellem Barcelona og Horsens på.
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Barcelona til Horsens, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Barcelona Horsens har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Priser Flybilletter fra Barcelona til Horsens kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Barcelona til Horsens?
Service om bord Moderne busser mellem Barcelona og Horsens er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Priser Busbilletter fra Barcelona til Horsens er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Horsens (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem Barcelona og Horsens kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra Barcelona til Horsens er normalt meget langsommere end tog til Horsens for at tilbagelægge den 1703 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Barcelona til Horsens?
Tilgængelighed Togstationerne i Barcelona eller Horsens ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Hastighed Tog fra Barcelona til Horsens er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Barcelona-Horsens-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet Barcelona Horsens-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.

Hvor skal man starte fra i Barcelona? Hvor ankommer jeg i Horsens?

Afgangslufthavne i Barcelona

Barcelona-El Prat
Kort

Horsens ankomst busstationer

Horsens Trafikterminal
Kort

Ankomststationer i Horsens

Horsens
Kort
Horsens
Kort
Søg efter Barcelona Horsens billetter
Søg efter overnatning i Horsens

Bus Barcelona Horsens

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Barcelona-Horsens bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Hyppigheden af afgangene til Barcelona fra Horsens varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Horsens, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Barcelona-Horsens varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Barcelona til Horsens på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Barcelona-Horsens, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Barcelona Horsens

FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Barcelona Horsens

Tog Barcelona Horsens

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Barcelona til Horsens. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Barcelona til Horsens. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Barcelona og Horsens.

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Barcelona til Horsens, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Barcelona til Horsens afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Horsens er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togvirksomheder fra Barcelona til Horsens

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Søg efter togbilletter til Barcelona Horsens

Flyrejser Barcelona Horsens

Flyselskaber Barcelona Horsens

Germanwings
Germanwings
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
Easyjet
Easyjet
Primera Air
Primera Air
Søg efter flybilletter Barcelona Horsens

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt