Rejser fra Bilbao til Barcelona

Planlæg din tur fra Bilbao til Barcelona i tog, bus, samkørsel, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra Bilbao til Barcelona i fly, tog, bil, bus

 • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
Bilbao
Barcelona
/
/
/
 • Få priser

Rejse Bilbao Barcelona

Transportformerfly, samkørsel, bus, tog
afstand470 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra Bilbao til Barcelona?

Vi tilbyder 1 ruter i tog, bus, samkørsel, flyat forberede din Bilbao Barcelona tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
 • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, samkørsel, fly).
 • Få priser, tider og varighed for rejsen Bilbao Barcelona ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
 • Find byer i Bilbao og Barcelona på et kort samt ruten Bilbao Barcelona og de forskellige forbindelsespunkter (Barcelona-Sants Station, Barcelona-Estacio De França Station, Barcelona-Clot-Arago Station, Barcelona-Sant Andreu Comtal Station, Barcelona-Paseo de Gracia Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
 • Søg efter et hotel i Barcelona

Alle transportformer Bilbao Barcelona

Hvis du har nogle præferencer for en bestemt transportform, kan du få flere oplysninger om disse sektioner:

Bilbao til Barcelona bus

Leder du efter en bus fra Bilbao til Barcelona? Der er faktisk en direkte buslinje, der kører denne rute.

Hvilke busfirmaer man skal rejse mellem Bilbao og Barcelona?

Kun busselskabet ALSA opererer den direkte linje Bilbao Barcelona.

ALSA Bilbao Barcelona

Du kan undre dig over, om det er værd at rejse med bus mellem Bilbao og Barcelona og hvad fordelene ved denne transportform kan være. Her er nogle af grundene, der kan opfordre dig til at tage bussen til Barcelona.

 • Trænerne, der betjener Bilbao Barcelona line er for det meste udstyret med et klimaanlæg, som giver dig mulighed for at rejse under gode forhold i varme sæsoner.
 • Hvis turens varighed mellem Bilbao og Barcelona ogdet er 470 km bekymrer dig lidt, vælg derefter natbussen Bilbao Barcelona hvilket sparer dig for en overnatning i et BarcelonaHotel. Du vil derefter være i stand til at opdageBarcelona i den tidlige morgen.
 • Næsten alle busser er udstyret med en WiFi-forbindelse, som er meget velkommen til at rejse med 470 km af turen.

Bussen stopper ind Bilbao

Husk at ankomme til busstationen i Bilbao mindst 15 minutter, eller endda 30 minutter, før den udsendte afgangstid. For at undgå at fange den forkerte bus skal du kontrollere foran, hvor destinationen 'Barcelona'skal vises. Til sidst skal du præsentere din billet til personalet i ALSA, som giver dig mulighed for at sætte dine kufferter i bagagerummet og derefter gå om bord.

 • Bilbao (Termibus station)

Ankomst busstationer i Barcelona

I Barcelona, skal du sørge for, at du ikke efterlader noget i dit sæde eller i bagagerummet.

 • Barcelone Norte
 • Barcelone Sants

Billige flyrejser fra Bilbao til Barcelona

Hvilke flyselskaber flyver fra Bilbao til Barcelona ?

Norwegian Air Shuttle og Vueling Airlines er de 2 flyselskaber, der betjener flyruten Bilbao Barcelona i direkte flyvning.
Norwegian Air Shuttle Bilbao BarcelonaVueling Airlines Bilbao Barcelona

Billige flyrejser til Barcelona er nogle gange ikke så nemme at få, men vi vil gerne minde dig om et par tip:

 • Vær fleksibel med dine rejsedatoer til Barcelona. Priserne er forskellige, uanset om flyvningen er planlagt tidligt om morgenen eller sent på aftenen. Det anbefales derfor at have en vigtig grad af fleksibilitet.
 • Book din Bilbao Barcelona fly i god tid for at få de bedste priser. Med få undtagelser stiger priserne, når du kommer tættere på afrejsedato for at spare pladser til erhvervskunder, der booker sent og er ivrige efter at betale mere.

Afgang lufthavn i Bilbao

 • BIO Bilbao

Destination lufthavn i Barcelona

 • BCN Barcelona-El Prat

Carpool fra Bilbao til Barcelona

Tværtimod andre transportmidler giver carsharing ikke rejsende en defineret planlagt. Så du har helt sikkert bedre chancer for at få Bilbao-Barcelona ture søger tre dage i forvejen end en måned. Dette er mere en sidste øjeblik løsning Barcelona.

Samkørsel er en nylig måde at rejse på ved at dele din rejse Bilbao-Barcelona med andre rejsende på udkig efter den samme rute. I stedet for at køre alene bilen fra Bilbao til Barcelona, giver det chauffører mulighed for at dele rejseomkostningerne med andre passagerer.

tog Bilbao til Barcelona

Jernbanestationer fra Bilbao

 • Bilbao-Abando

Jernbanestationer i Barcelona

 • Barcelona-Paseo de Gracia
 • Barcelona-Estacio De França
 • Barcelona-Sants

Er der et direkte tog på vej til Barcelona fra Bilbao?

Ja, det er muligt at gå fra Bilbao til Barcelona med tog uden at foretage nogen ændringer. Vær opmærksom på, at afhængig af ugedagen kan skemaet ændres, og direkte tog muligvis ikke kører hver dag. Start nu en søgning efter en for at kontrollere priser og tilgængeligheder Bilbao-Barcelona togbillet på Vivanoda.

Bilbao Barcelona togvirksomheder

Togfirmaet, der driver denne rejse er Renfe.
Renfe Bilbao Barcelona

Højhastighedstog Bilbao Barcelona

Denne type tog er den fedeste måde at rejse med tog mellem Bilbao og Barcelona med et hastighedsområde fra 200 km / t til 350 km / t.

Intercity tog Bilbao Barcelona

Intercity-togene betjente de største byer på ruten mellem Bilbao og Barcelona med en reduceret varighed i forhold til regionale tog.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)