Rejser fra Kristiansand til Tromsø

Planlæg din tur fra Kristiansand til Tromsø i tog, færge, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra Kristiansand til Tromsø i fly, færge, tog

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Kristiansand
Tromsø
  • Få priser
2
Kristiansand
Oslo
Tromsø
  • Få priser
3
Kristiansand
Trondheim
Tromsø
  • Få priser

Rejse Kristiansand Tromsø

Transportformerfly, færge, tog
afstand1383 km
Direkte linjeIngen

Hvordan er det muligt at gå fra Kristiansand til Tromsø ?

Som mange rejsende leder du efter de billigste transporttilbud at rejse fra Kristiansand til Tromsø? Gennemse flere websteder for at få en enkel information og booke din rejse er altid meget trættende.

På Vivanoda, en unik rejseplanlægger, der sammenligner og kombinerer flyrejser, færge og tog at tage til Tromsø fra Kristiansand, sparer du tid og penge! Udfyld datoen for din rejse til Tromsø og Vivanoda viser alle transporttilbud. Forfining, filtrer, sorter efter dine rejsepræferencer og vælg derefter Kristiansand - Tromsø tilbud der passer bedst til dig.

For at nå din destination fra Kristiansand, vil du rejse med Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, NSB, Wideroe eller Hurtigruten ved tog, færge eller flyrejser.

Alle transportformer Kristiansand Tromsø

For en tur fra Kristiansand (Norge) til Tromsø (Norge) med en afstand på 1383 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, færge og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Tromsø fra Kristiansand, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Kristiansand-Oslo og Oslo-Tromsø
Afslut Kristiansand ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Kjevik fjernbetjening KRS 7.6 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Oslo (Oslo Gardermoen Lufthavn, IATA kode: OSL) drives af Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines.Fra Oslo, tag et andet fly med Wideroe, Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines, der fører dig til Tromso/Langnes lufthavn (Tromsø, Norge).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Kristiansand til Tromsø uden forandring. Du kan tage togetKristiansand-Oslo og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af NSB til Oslo forlader fra Kristiansand banegård i Kristiansand. Ankomst til Oslo vil være på Oslo S Station (0.9 km fra centrum).
Der er ingen direkte overgang til Kristiansand Tromsø, så du bliver nødt til at bruge andre midler (fly) at kombinere med færgen for at færdiggøre havkrydsningen Trondheim-Tromsø.
Du vil starte i Trondheim havn på 1 km de Trondheim ombord på et Hurtigruten skib. Båden vil dock i Tromsø Port på 1.5 km fra Tromsø. Vi råder dig til at ankomme til Trondheim Havn for at gå om bord en til to timer før den angivne tid på din reservation.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)