Anbefalet rute
Valladolid
Rejs med bus, tog, samkørsel til Madrid
Madrid
Rejs med fly til København
København
Rejs med bus til Herning
Herning
Se priser
Alternative ruter
Valladolid
Rejs med samkørsel, bus til Paris
Paris
Rejs med fly, bus til København
København
Rejs med bus til Herning
Herning
Se priser
Valladolid
Rejs med samkørsel, bus til Paris
Paris
Rejs med bus til Herning
Herning
Se priser

Hvordan kommer man fra Valladolid til Herning?

Planlægger du at rejse til Herning fra Valladolid og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Valladolid til Herning på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Valladolid og Herning, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Renfe, ALSA, Blablabus, FlixBus eller Iberia) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Valladolid og Herning på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Valladolid-Herning-rejse.

På din rejse fra Valladolid til Herning har du flere transportmuligheder

Bus fra Valladolid til Herning

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Valladolid til Herning, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Valladolid Herning

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Valladolid Herning-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Valladolid Herning

Mange flyvninger forbinder Valladolid til Herning hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Herning på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Valladolid til Herning, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Valladolid Herning

Afgangsby
Valladolid
Spanien
Destination by
Herning
Danmark
Afstand
1889 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Valladolid Herning billetter
Søg efter overnatning i Herning
Planlæg nemt din rejse fra Valladolid til Herning med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Valladolid til Herning med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Valladolid og Herning, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Renfe, ALSA, Blablabus, FlixBus eller Iberia for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Valladolid og Herning med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Valladolid og Herning

Fordele og ulemper ved at flyve fra Valladolid til Herning?
Hastighed At flyve mellem Valladolid og Herning er den hurtigste måde at rejse de 1889 km mellem Valladolid og Herning på.
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Valladolid til Herning, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Valladolid Herning har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Herning er ofte nødt til at ankomme tidligt til Valladolid lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Valladolid til Herning?
Komfort Togene mellem Valladolid og Herning tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Hastighed Tog fra Valladolid til Herning er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Valladolid-Herning-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet Valladolid Herning-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Valladolid til Herning?
Service om bord Moderne busser mellem Valladolid og Herning er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Valladolid og Herning, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Valladolid og Herning kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra Valladolid til Herning er normalt meget langsommere end tog til Herning for at tilbagelægge den 1889 km lange strækning.

Hvor skal man starte fra i Valladolid? Hvor ankommer jeg i Herning?

Afgangsstationer for busser i Valladolid

Valladolid
Kort

Afgangsstationer i Valladolid

Valladolid-Campo Grande
Kort

Herning ankomst busstationer

Herning FlixBus stop
Kort
Søg efter Valladolid Herning billetter
Søg efter overnatning i Herning

Bus Valladolid Herning

Hyppigheden af afgangene til Valladolid fra Herning varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Herning, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Valladolid-Herning varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Valladolid til Herning på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Valladolid-Herning, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Valladolid-Herning-busbillet.

Busselskaber Valladolid Herning

ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Søg efter busbilletter Valladolid Herning

Tog Valladolid Herning

Det anbefales at bestille din togbillet fra Valladolid til Herning mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togbilletter fra Valladolid til Herning kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Valladolid til Herning. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Valladolid og Herning.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Valladolid og Herning anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Togvirksomheder fra Valladolid til Herning

Renfe
Renfe
Søg efter togbilletter til Valladolid Herning

Flyrejser Valladolid Herning

Flyselskaber Valladolid Herning

Iberia
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Søg efter flybilletter Valladolid Herning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt