København
Rejs direkte til Aalborg med fly, tog
Aalborg
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Aalborg?

Planlægger du at rejse til Aalborg fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Aalborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Aalborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Cimber Air, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines eller Danske StatsBaner (DSB)) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Aalborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Aalborg-rejse.

På din rejse fra København til Aalborg har du flere transportmuligheder

Togbillet København Aalborg

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Aalborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter København Aalborg

Mange flyvninger forbinder København til Aalborg hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Aalborg på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Aalborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Aalborg

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Aalborg
Danmark
Afstand
223 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly og tog
Søg efter København Aalborg billetter
Søg efter overnatning i Aalborg
Planlæg nemt din rejse fra København til Aalborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Aalborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Aalborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Cimber Air, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines eller Danske StatsBaner (DSB) for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Aalborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Aalborg

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Aalborg?
Miljøvenligt Toget fra København til Aalborg anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Hastighed Tog fra København til Aalborg er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Landskaber Togene mellem København og Aalborg byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger København-Aalborg-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet København Aalborg-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Aalborg?
Hastighed At flyve mellem København og Aalborg er den hurtigste måde at rejse de 223 km mellem København og Aalborg på.
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Aalborg, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Aalborg er ofte nødt til at ankomme tidligt til København lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Priser Flybilletter fra København til Aalborg kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Miljømæssige ulemper Flyrejser til København Aalborg har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Aalborg?

Afgangsstationer i København

København H
Kort
Københavns Lufthavn Kastrup
Kort
Valby St.
Kort
Ny Ellebjerg St.
Kort
Österport
Kort
Nørreport St.
Kort
Hellerup St.
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Ankomststationer i Aalborg

Aalborg station
Kort
Skalborg St.
Kort
Aalborg Vestby St.
Kort
Lindholm St.
Kort

Ankomstlufthavne i Aalborg

Aalborg
Kort
Søg efter København Aalborg billetter
Søg efter overnatning i Aalborg

3 tips til billigere rejser mellem København og Aalborg

Har du besluttet dig for at rejse fra København til Aalborg og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med tog eller fly, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra København til Aalborg.

  • 1. Vær fleksibel med hensyn til datoer
    København-Aalborg billetter er ofte billigere i løbet af ugen end i weekenden. Hvis du har råd til at rejse til Aalborg i løbet af ugen frem for i weekenden, kan du spare penge på din København-Aalborg-billet. Hvis du er fleksibel med hensyn til datoer, kan det desuden også hjælpe dig med at finde de bedste priser til Aalborg.
  • 2. Undgå spidsbelastningsperioder
    Billetter fra København til Aalborg er meget ofte billigere, hvis du rejser uden for myldretiden. Ved at undgå disse travle tidspunkter på dagen kan du spare penge på din rejsebillet. Desuden kan det give dig en mere komfortabel rejse, hvis du rejser til Aalborg uden for myldretiden.
  • 3. Rejs let
    Hvis du rejser mellem København og Aalborg med et selskab, der opkræver ekstra gebyrer for indchecket bagage, hvilket ofte er tilfældet, kan det være klogt at holde din bagage på et minimum for at spare penge. Prøv kun at pakke det allermest nødvendige, og sørg for at tjekke flyselskabets bagageregler, inden du tager af sted til Aalborg.

Tog København Aalborg

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Aalborg. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Aalborg.

Det anbefales at bestille din togbillet fra København til Aalborg mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra København til Aalborg. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togbilletter fra København til Aalborg kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togene mellem København og Aalborg er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Det er muligt at reservere et særligt sæde på toget mellem København og Aalborg. Afhængigt af selskabet kan denne service være mod betaling. Pladser kan bestilles online eller ved banegårdenes billetkontor.

Togvirksomheder fra København til Aalborg

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Søg efter togbilletter til København Aalborg

Flyrejser København Aalborg

Flyselskaber København Aalborg

Cimber Air
Cimber Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Søg efter flybilletter København Aalborg
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt