Rejser fra København til Aalborg

Planlæg din tur fra København til Aalborg i tog, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra København til Aalborg i fly, tog

 • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
København
Aalborg
/
 • Få priser

Rejse København Aalborg

Transportformerfly, tog
afstand223 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra København til Aalborg?

Vi tilbyder 1 ruter i tog, flyat forberede din København Aalborg tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
 • Sorter resultater efter transportform (tog, fly).
 • Få priser, tider og varighed for rejsen København Aalborg ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
 • Find byer i København og Aalborg på et kort samt ruten København Aalborg og de forskellige forbindelsespunkter (Aalborg Lufthavn, Aalborg station Station, Skalborg St. Station, Aalborg Vestby St. Station, Lindholm St. Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
 • Søg efter et hotel i Aalborg

Hvilke transportører skal der rejse mellem København og Aalborg?

Flyselskaber
SAS - Scandinavian Airlines laver en flyvning afgår fra Copenhagen CPH Lufthavn, der ligger 8 km fra København til Aalborg (ankomst til Aalborg AAL Lufthavn)
Cimber Air sikrer en rotation fra Copenhagen CPH Lufthavn (beliggende på 8 km fra København Center, Danmark) til Aalborg (betjener Aalborg AAL Lufthavn)
Norwegian Air Shuttle driver flyvningen afgår fra Copenhagen CPH Lufthavn, der ligger 8 km fra København til Aalborg (ankomst til Aalborg AAL Lufthavn)
Jernbaneselskaber
Danske StatsBaner (DSB) tilbyder en linje København-Aalborg ved tog afgår fra København H Station (0.4 km fra byens centrum) og serverer Aalborg station Station ved ankomsten (1.2 km fra centrum)

Alle transportformer København Aalborg

Læs mere information om hvert transportmiddel:

Billige flyrejser fra København til Aalborg

Billige flyrejser til Aalborg er nogle gange ikke så nemme at få, men vi vil gerne minde dig om et par tip:

 • Book din København Aalborg fly i god tid for at få de bedste priser. Med få undtagelser stiger priserne, når du kommer tættere på afrejsedato for at spare pladser til erhvervskunder, der booker sent og er ivrige efter at betale mere.
 • Vær fleksibel med dine rejsedatoer til Aalborg. Priserne er forskellige, uanset om flyvningen er planlagt tidligt om morgenen eller sent på aftenen. Det anbefales derfor at have en vigtig grad af fleksibilitet.

Hvilke flyselskaber flyver fra København til Aalborg ?

SAS - Scandinavian Airlines, Cimber Air og Norwegian Air Shuttle er de 3 flyselskaber, der betjener flyruten København Aalborg i direkte flyvning.
SAS - Scandinavian Airlines København AalborgCimber Air København AalborgNorwegian Air Shuttle København Aalborg

Afgang lufthavn i København

 • CPH Copenhagen

Ankomst lufthavn i Aalborg

 • AAL Aalborg

tog København til Aalborg

Er der et direkte tog til København-Aalborg vej?

Ja, den København til Aalborg ruten betjenes af et direkte tog. Tidsplanen kan variere i løbet af ugen, og direkte tog må kun køre på bestemte dage. Start nu en søgning efter en for at kontrollere priser og tilgængeligheder København-Aalborg togbillet på Vivanoda.

København Aalborg togvirksomheder

Togfirmaet, der driver denne rejse er Danske StatsBaner (DSB).
Danske StatsBaner (DSB) København Aalborg

Intercity tog København Aalborg

Intercity-togene betjente de største byer på ruten mellem København og Aalborg med en reduceret varighed i forhold til regionale tog.

Afgangstationer i København

 • København H

Jernbanestationer i Aalborg

 • Aalborg station

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)