Rejser fra Kristiansand til Molde

Planlæg din tur fra Kristiansand til Molde i tog, færge, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra Kristiansand til Molde i fly, færge, tog

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Kristiansand
Molde
  • Få priser
2
Kristiansand
Oslo
Molde
  • Få priser
3
Kristiansand
Bergen
Molde
  • Få priser

Rejse Kristiansand Molde

Transportformerfly, færge, tog
afstand513 km
Direkte linjeIngen

Hvordan er det muligt at gå fra Kristiansand til Molde ?

Molde er din næste feriedestination, men du spekulerer på, hvordan man skal dertil, og hvordan det er muligt at få den billigste Kristiansand til Molde transport tilbud? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

På Vivanoda, en unik rejseplanlægger, der sammenligner og kombinerer flyrejser, færge og tog at tage til Molde fra Kristiansand, sparer du tid og penge! Indtast blot din rejsedato til Molde og Vivanoda gør resten. Forfining, filtrer, sorter efter dine rejsepræferencer og vælg derefter Kristiansand - Molde tilbud der passer bedst til dig.

Du bruger hovedsageligt tog, færge og flyrejser af Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Wideroe, Hurtigruten eller NSB at nå Molde.

Alle transportformer Kristiansand Molde

For en tur fra Kristiansand (Norge) til Molde (Norge) med en afstand på 513 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, færge og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Molde fra Kristiansand, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Kristiansand-Bergen og Bergen-Molde
Afslut Kristiansand ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Kjevik fjernbetjening KRS 7.6 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Bergen (Flesland Lufthavn, IATA kode: BGO) drives af Wideroe eller Norwegian Air Shuttle.Fra Bergen, tag et andet fly med Wideroe, der fører dig til Aro lufthavn (Molde, Norge).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Kristiansand til Molde uden forandring. Du kan tage togetKristiansand-Oslo og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af NSB til Oslo forlader fra Kristiansand banegård i Kristiansand. Ankomst til Oslo vil være på Oslo S Station (0.9 km fra centrum).
Der er ingen direkte overgang til Kristiansand Molde, så du bliver nødt til at bruge andre midler (fly) at kombinere med færgen for at færdiggøre havkrydsningen Bergen-Molde.
Du vil starte i Bergen havn på 1.8 km de Bergen ombord på et Hurtigruten skib. Båden vil dock i Molde Port på 0.5 km fra Molde. Vi råder dig til at ankomme til Bergen Havn for at gå om bord en til to timer før den angivne tid på din reservation.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)