Rejser fra København til Funchal

Planlæg din tur fra København til Funchal i tog, bus, færge, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

5 muligheder for at gå fra København til Funchal i fly, færge, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
København
Funchal
  • Få priser
2
København
Hamburg
Funchal
/
  • Få priser
3
København
Amsterdam
Funchal
/
  • Få priser
4
København
Las Palmas De Gran Canaria
Funchal
  • Få priser
5
København
Paris
Funchal
  • Få priser

Rejse København Funchal

Transportformerfly, færge, bus, tog
afstand3426 km
Direkte linjeJa

Hvordan er det muligt at gå fra København til Funchal ?

Du har valgt Funchal som destination for din næste ferie eller weekend, men du ved ikke, hvordan du kommer derfra København og hvordan man finder det bedste København til Funchal transport tilbud? Gennemse flere websteder for at få en enkel information og booke din rejse er altid meget trættende.

Du kan komme i en enkelt søgning på Vivanoda, din multimodale rejseplanlægger i Europa, alle priser for flyrejser, færge, tog og busser at rejse til Funchal fra København Udfyld datoen for din rejse til Funchal og Vivanoda viser alle transporttilbud. Endelig skal du bruge filtrene og sorteringsindstillingerne til at finjustere resultaterne.

At rejse fra København, flyrejser, færge, tog eller busser af Germania, Iberia, Norwegian Air Shuttle, TAP Portugal, Easyjet, Aigle Azur, Cimber Air og Transavia.com vil føre dig til Funchal.

Alle transportformer København Funchal

For en tur fra København (Danmark) til Funchal (Madeira, Portugal) med en afstand på 3426 km kan du låne 4 transportformer, eventuelt kombineret fly, færge, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly København> Funchal bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut København ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Copenhagen fjernbetjening CPH 8 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Funchal (Madeira Cristiano-Ronaldo Lufthavn, IATA kode: FNC) drives af SATA International eller Cimber Air.
Selvom det ikke er muligt at rejse til København Funchal kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen København-Amsterdam.
Du vil bordlægge en bus til København. Bussen vil slippe dig af i Amsterdam Radarweg 1043 (4 km fra Amsterdam, Holland) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Köbenhavn Ingerslevsgade busstation (ved 0.7 km de København) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Amsterdam.
Det er ikke muligt at gå direkte fra København til Funchal uden forandring. Du kan tage togetKøbenhavn-Amsterdam og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog CityNightLine Borealis af Deutsche Bahn til Amsterdam forlader fra Copenhagen banegård i København. Ankomst til Amsterdam vil være på Amsterdam Centraal Station (0.9 km fra centrum).
Der er ingen direkte overgang til København Funchal, så du bliver nødt til at bruge andre midler (fly) at kombinere med færgen for at færdiggøre havkrydsningen Las Palmas De Gran Canaria-Funchal.
Du vil starte i la Luz havn på 1.3 km de Las Palmas De Gran Canaria ombord på et Empresa de Navegação Madeirense skib. Båden vil dock i Funchal Port på 0.8 km fra Funchal. Vi råder dig til at ankomme til Las Palmas De Gran Canaria Havn for at gå om bord en til to timer før den angivne tid på din reservation.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)