Rejser fra København til Edinburgh

Planlæg din tur fra København til Edinburgh i tog, bus, samkørsel, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

4 muligheder for at gå fra København til Edinburgh i fly, tog, bil, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
København
Edinburgh
  • Få priser
2
København
Aberdeen
Edinburgh
/
/
  • Få priser
3
København
Manchester
Edinburgh
/
/
  • Få priser
4
København
Göteborg
Edinburgh
  • Få priser

Rejse København Edinburgh

Transportformerfly, samkørsel, bus, tog
afstand983 km
Direkte linjeJa

Hvordan er det muligt at gå fra København til Edinburgh ?

Som mange rejsende leder du efter de billigste transporttilbud at rejse fra København til Edinburgh? Gennemse flere websteder for at få en enkel information og booke din rejse er altid meget trættende.

Takket være din multimodale søgemaskine Vivanoda finder du på det samme sted alle priser til busser, samkørsel, tog og flyrejser at komme til Edinburgh. Indtast blot din rejsedato til Edinburgh og Vivanoda gør resten. Sorteringsmuligheder og filtre er til din rådighed for at forbedre din søgning.

At rejse fra København, flyrejser, tog, samkørsel eller busser af SAS - Scandinavian Airlines, Ryanair, Easyjet, British Airways, FlyBE, Virgin Atlantic Airways, Norwegian Air Shuttle og MegaBus vil føre dig til Edinburgh.

Alle transportformer København Edinburgh

For en tur fra København (Danmark) til Edinburgh (Skotland, Det Forenede Kongerige) med en afstand på 983 km kan du låne 4 transportformer, eventuelt kombineret fly, samkørsel, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly København> Edinburgh bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut København ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Copenhagen fjernbetjening CPH 8 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Edinburgh (Edinburgh Lufthavn, IATA kode: EDI) drives af Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines eller Ryanair.
Selvom det ikke er muligt at rejse til København Edinburgh kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Aberdeen-Edinburgh.
Du vil bordlægge en bus til Aberdeen. Bussen vil slippe dig af i Edinburgh (18 km fra Edinburgh, Det Forenede Kongerige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Aberdeen busstation (ved 0.3 km de Aberdeen) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Edinburgh.
Det er ikke muligt at gå direkte fra København til Edinburgh uden forandring. Du kan tage togetAberdeen-Edinburgh og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af East Coast, ScotRail eller CrossCountry til Edinburgh forlader fra Aberdeen banegård i Aberdeen. Ankomst til Edinburgh vil være på Edinburgh Waverley Station (0.2 km fra centrum).
Blablacar er den vigtigste carpooling platform i Europa, hvor chauffører har Aberdeen-Edinburgh kan tage dig som passager, og du vil kombinere med en rejse i fly at dække hele turen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)