Rejser fra København til Manchester

Planlæg din tur fra København til Manchester i tog, bus, samkørsel, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

5 muligheder for at gå fra København til Manchester i fly, tog, bil, bus

 • Vælg den ønskede rute
 • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
København
Manchester
 • Få priser
2
København
Leeds
Manchester
/
/
 • Få priser
3
København
Liverpool
Manchester
/
/
 • Få priser
4
København
London
Manchester
/
/
 • Få priser
5
København
Hamburg
Manchester
/
 • Få priser

Rejse København Manchester

Transportformerfly, samkørsel, bus, tog
afstand983 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra København til Manchester?

Vi tilbyder 5 ruter i tog, bus, samkørsel, flyat forberede din København Manchester tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
 • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, samkørsel, fly).
 • Få priser, tider og varighed for rejsen København Manchester ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
 • Find byer i København og Manchester på et kort samt ruten København Manchester og de forskellige forbindelsespunkter (Manchester International Lufthavn, Manchester Piccadilly Station, Manchester Bus Station, Manchester Airport Bus Station, New Moston Bus Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
 • Søg efter et hotel i Manchester

Alle transportformer København Manchester

For en tur fra København (Danmark) til Manchester (England, Det Forenede Kongerige) med en afstand på 983 km kan du låne 4 transportformer, eventuelt kombineret fly, samkørsel, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly København> Manchester bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut København ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Copenhagen fjernbetjening CPH 8 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Manchester (Manchester International Lufthavn, IATA kode: MAN) drives af SAS - Scandinavian Airlines eller Easyjet.
Det er ikke muligt at gå direkte fra København til Manchester uden forandring. Du kan tage togetKøbenhavn-Amsterdam og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog CityNightLine Borealis af Deutsche Bahn til Amsterdam forlader fra Copenhagen banegård i København. Ankomst til Amsterdam vil være på Amsterdam Centraal Station (0.9 km fra centrum).
Selvom det ikke er muligt at rejse til København Manchester kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen København-Amsterdam.
Du vil bordlægge en bus til København. Bussen vil slippe dig af i Amsterdam Radarweg 1043 (4 km fra Amsterdam, Holland) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Köbenhavn Ingerslevsgade busstation (ved 0.7 km de København) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Amsterdam.
Blablacar er den vigtigste carpooling platform i Europa, hvor chauffører har Liverpool-Manchester kan tage dig som passager, og du vil kombinere med en rejse i fly at dække hele turen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)