Anbefalet rute
København
Rejs direkte til Manchester med fly
Manchester
Se priser
Alternative ruter
København
Rejs med fly til Leeds
Leeds
Rejs med bus, tog, samkørsel til Manchester
Manchester
Se priser
København
Rejs med fly til Liverpool
Liverpool
Rejs med samkørsel, tog, bus til Manchester
Manchester
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Manchester?

Planlægger du at rejse til Manchester fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Manchester på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Manchester, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (East Midlands Trains, First TransPennine Express, Northern Rail, FlixBus eller National Express) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Manchester på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Manchester-rejse.

På din rejse fra København til Manchester har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Manchester

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Manchester, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Manchester

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Manchester-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter København Manchester

Mange flyvninger forbinder København til Manchester hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Manchester på rekordtid.

Samkørsel København Manchester

Samkørsel mellem København og Manchester er perfekt, hvis du ønsker at rejse til Manchester i godt selskab og reducere transportomkostningerne. Men der kan være begrænset fleksibilitet med hensyn til tidsplaner og opsamlingssteder i enten København eller Manchester.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Manchester, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Manchester

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Manchester
Det Forenede Kongerige
England
Afstand
983 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly
Søg efter København Manchester billetter
Søg efter overnatning i Manchester
Planlæg nemt din rejse fra København til Manchester med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Manchester med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Manchester, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som East Midlands Trains, First TransPennine Express, Northern Rail, FlixBus eller National Express for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Manchester med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Manchester

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Manchester?
Landskaber Togene mellem København og Manchester byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Komfort Togene mellem København og Manchester tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Hastighed Tog fra København til Manchester er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Fleksibilitet København Manchester-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Omkostninger København-Manchester-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Manchester?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Manchester, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Hastighed At flyve mellem København og Manchester er den hurtigste måde at rejse de 983 km mellem København og Manchester på.
Priser Flybilletter fra København til Manchester kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Sikkerhedskontrol Rejsende til Manchester er ofte nødt til at ankomme tidligt til København lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til København Manchester har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Manchester?
Priser Busbilletter fra København til Manchester er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Manchester (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Manchester, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Service om bord Moderne busser mellem København og Manchester er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Rejsetid Busser fra København til Manchester er normalt meget langsommere end tog til Manchester for at tilbagelægge den 983 km lange strækning.
Komfort Busser mellem København og Manchester kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved samkørsel fra København til Manchester?
Fleksibel Samkørsel fra København til Manchester er ofte mere fleksibel end andre transportformer.
Venlighed Samkørsel mellem København og Manchester er ofte mere behageligt og venligt end andre transportformer, især hvis du deler rejsen med søde mennesker.
Økonomisk Samkørsel fra København til Manchester er ofte den mest økonomiske måde at rejse på.
Føler du dig usikker Det kan ske, at du føler dig usikker i bilen med chaufføren på grund af hans eller hendes holdning eller kørestil.
Pålidelighed Du bør stole på chaufførens punktlighed og pålidelighed på din København Manchester-rejse. De er ikke altid til tiden.
Tilgængelighed Det kan være svært at finde tilgængelighed for en samkørsel fra København til Manchester, især hvis du planlægger i forvejen. De fleste samkørselsordninger er kun tilgængelige nogle få dage eller uger før afrejse.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Manchester?

Afgangsstationer for busser i København

Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort
Kobenhavn
Kort
Köbenhavns Lufthavn
Kort

Afgangsstationer i København

Copenhagen
Kort
København H
Kort
Österport
Kort
Valby St.
Kort
Nørreport St.
Kort
Ny Ellebjerg St.
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Manchester ankomst busstationer

Manchester
Kort
Manchester Airport
Kort
New Moston
Kort

Ankomststationer i Manchester

Manchester Piccadilly
Kort
Manchester Airport
Kort
Manchester Oxford Road
Kort
Manchester Victoria
Kort
Deansgate
Kort
Eccles
Kort
Ince (Manchester)
Kort
Moston
Kort

Ankomstlufthavne i Manchester

Manchester International
Kort
Søg efter København Manchester billetter
Søg efter overnatning i Manchester

3 tips til billigere rejser mellem København og Manchester

Har du besluttet dig for at rejse fra København til Manchester og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med bus, tog, fly eller samkørsel, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra København til Manchester.

  • 1. Undgå ekstraudstyr
    Nogle ekstraudstyr, såsom mad og drikkevarer, der indtages under rejsen fra København til Manchester, kan være dyre og er ikke altid nødvendige på en kort rejse. Hvis du vil spare penge, kan du forsøge at planlægge snacks eller drikkevarer, inden du rejser til Manchester, og bruge gratis alternativer til underholdning, f.eks. at læse en bog.
  • 2. Rejs let
    Hvis du rejser mellem København og Manchester med et selskab, der opkræver ekstra gebyrer for indchecket bagage, hvilket ofte er tilfældet, kan det være klogt at holde din bagage på et minimum for at spare penge. Prøv kun at pakke det allermest nødvendige, og sørg for at tjekke flyselskabets bagageregler, inden du tager af sted til Manchester.
  • 3. Vær fleksibel med hensyn til datoer
    København-Manchester billetter er ofte billigere i løbet af ugen end i weekenden. Hvis du har råd til at rejse til Manchester i løbet af ugen frem for i weekenden, kan du spare penge på din København-Manchester-billet. Hvis du er fleksibel med hensyn til datoer, kan det desuden også hjælpe dig med at finde de bedste priser til Manchester.

Bus København Manchester

Busser mellem København og Manchester har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Hyppigheden af afgangene til København fra Manchester varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Manchester, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen København-Manchester, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten København-Manchester varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra København til Manchester på Vivanoda.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din København-Manchester-busbillet.

De fleste busser mellem København og Manchester er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Busselskaber København Manchester

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Eurolines
Eurolines
Søg efter busbilletter København Manchester

Tog København Manchester

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Manchester. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Manchester.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra København til Manchester. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra København til Manchester afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Manchester er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togene mellem København og Manchester er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Det anbefales at bestille din togbillet fra København til Manchester mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem København og Manchester anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Togvirksomheder fra København til Manchester

East Midlands Trains
East Midlands Trains
First TransPennine Express
First TransPennine Express
Northern Rail
Northern Rail
Virgin Trains
Virgin Trains
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Søg efter togbilletter til København Manchester

Flyrejser København Manchester

Flyselskaber København Manchester

FlyBE
FlyBE
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
British Airways
British Airways
Biman Bangladesh Airlines
Biman Bangladesh Airlines
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Søg efter flybilletter København Manchester

Samkørsel København Manchester

Antallet af tilgængelige sæder i en samkørsel fra København til Manchester afhænger af chaufføren og den anvendte køretøjstype. Generelt kan en chauffør tilbyde mellem 1 og 4 sæder.

Den gennemsnitlige pris for en samkørsel fra København til Manchester afhænger af en række faktorer, herunder tidspunktet på året, udbud og efterspørgsel og den anvendte samkørselsplatform. For at få et meget præcist estimat af prisen og tilgængeligheden af en samkørsel fra København til Manchester, start en søgning på Vivanoda ved at indtaste dine rejsedatoer.

Varigheden af en samkørsel mellem København og Manchester afhænger også af trafikforholdene og af den rute, som chaufføren tager. Ved at starte en prissøgning på Vivanoda nu, får du den estimerede tid for hvert tilgængeligt samkørselstilbud.

Chauffører til samkørsel har ofte begrænsninger for stor bagage på grund af den begrænsede plads i køretøjet. Det anbefales derfor, at du kontakter chaufføren inden din tur til København Manchester for at drøfte disse spørgsmål.

Samkørsel anses for at være en mere miljøvenlig løsning end andre transportformer, da det reducerer CO2-emissionerne ved at reducere antallet af biler på vejene. Dette afhænger dog af antallet af personer, der deler det samme køretøj, og køretøjets brændstofforbrug.

På Vivanoda, vores platform til sammenligning af transportformer mellem København og Manchester, har du adgang til alle tilgængelige samkørselstilbud med pris, estimeret varighed og afhentningssteder.

Samkørselsplatform København Manchester

Blablacar
Blablacar
Søg efter en samkørsel København Manchester

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt