Rejser fra København til Trondheim

Planlæg din tur fra København til Trondheim i tog, bus, færge, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra København til Trondheim i fly, færge, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
København
Trondheim
  • Få priser
2
København
Oslo
Trondheim
/
  • Få priser

Rejse København Trondheim

Transportformerfly, færge, bus, tog
afstand871 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra København til Trondheim?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, bus, færge, flyat forberede din København Trondheim tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, færge, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen København Trondheim ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i København og Trondheim på et kort samt ruten København Trondheim og de forskellige forbindelsespunkter (Vaernes Lufthavn, Trondheim S Station, Copenhagen Lufthavn, Copenhagen Ferry Terminal, Kobenhavn Bus Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Trondheim

Alle transportformer København Trondheim

For en tur fra København (Danmark) til Trondheim (Norge) med en afstand på 871 km kan du låne 4 transportformer, eventuelt kombineret fly, færge, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly København> Trondheim bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut København ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Copenhagen fjernbetjening CPH 8 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Trondheim (Vaernes Lufthavn, IATA kode: TRD) drives af Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines.
Det er ikke muligt at gå direkte fra København til Trondheim uden forandring. Du kan tage togetOslo-Trondheim og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af NSB til Trondheim forlader fra Oslo S banegård i Oslo. Ankomst til Trondheim vil være på Trondheim S Station (0.2 km fra centrum).
Selvom det ikke er muligt at rejse til København Trondheim kun med bus, er der andre transportformer (tog) som vil afslutte rejsen København-Oslo.
Du vil bordlægge en bus til København. Bussen vil slippe dig af i Oslo (0.7 km fra Oslo, Norge) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Kobenhavn busstation (ved 1.5 km de København) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Oslo.
Der er ingen direkte overgang til København Trondheim, så du bliver nødt til at bruge andre midler (tog) at kombinere med færgen for at færdiggøre havkrydsningen København-Oslo.
Du vil starte i Copenhagen havn på 3.3 km de København ombord på et DFDS Seaways skib. Båden vil dock i Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo Port på 1.3 km fra Oslo. Vi råder dig til at ankomme til København Havn for at gå om bord en til to timer før den angivne tid på din reservation.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)